dinsdag 2 oktober 2007

De verhuizing

Maandag 1 oktober

Jesper heeft vandaag nog een laatste afscheidskadootje gekregen van onze buurmeisjes Lian, Rosanne en Anne: een stofzuigertje! Een geslaagd kado, want hij wilde alleen nog maar met zijn mooie, rose stofzuiger spelen en had geen oog voor hun capriolen met zijn speeltunnel.


Later hebben ze hem nog in bad gedaan en omdat het voorlopig de laatste keer is zijn ze er zelf ook maar in gegaan. Ja, en dan blijft er dus echt niets meer droog!






Toen het eindelijk weer rustig was in huize Diependaal, hebben Martijn en ik de laatste voorbereidingen getroffen voor de verhuizing: alle koffers ingepakt voor de eerste maand, alle documenten nagekeken en nog maar eens het hele huis doorgelopen om te kijken of we niets hebben gemist en echt wel alles apart hebben gehouden wat absoluut NIET mee mag. Het was al na twaalven eer we aan slapen dachten.

Dinsdag 2 oktober

Om 08.00 uur, iets vroeger dan verwacht (HELP!!!), stonden de verhuizers (3 man sterk) van Team Allied voor de deur. Voor het overzicht heb ik eerst een rondje met ze door het hele huis + tuin gemaakt om aan te wijzen wat wel en wat niet mee gaat. Van te voren hadden we ook een heel pakket stickers ontvangen met de tekst "Do not pack" en die zijn dus ook op de vreemdste plekken in huis terug te vinden; van bloempotten en stofzuigers tot routers onder het bed.

Nadat alles duidelijk was ging iedereen in een kamer aan de slag. Een heeft zichzelf op zolder opgesloten en die hebben we -op een enkele rookpauze na- niet meer gezien tot 14.00 uur... De keukeninventaris was toch ook wel een hele ochtend werk voor nummer 2 en nummer 3 heeft de hele dag op de slaapverdieping gewerkt. En na zo'n dagje inpakken ziet je huis er dan zo uit:


Om 16.00 uur waren de verhuizers vertrokken en zijn wij naar Rijswijk gereden. Koken doen we niet meer. Al hadden we het gewild, helaas alle pannen en serviesgoed zijn al ingepakt!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is toch wel optijd weer opgeruimd? Stofzuigen, ramen gelapt enzovoort?

Marian zei

Hallo luitjes,

Lekker net de verhaaltjes gelezen. Lijkt me helemaal fantastisch zo op de 30ste etage met zo'n dagelijks uitzicht.
Geniet ervan en we houden contact.

Kus, Marian