vrijdag 5 oktober 2007

Rustig dagje

Vrijdag 6 Oktober 2007


Vanmorgen om 04.30 was Jesper al klaar wakker; in Nederland was het toen 10.30 en dat is natuurlijk een mooie tijd om wakker te zijn. Gelukkig heeft hij van 05.00 tot 08.00 nog in bed gespeeld/geslapen.

Hiernaast een foto van zijn middagslaapje van gisteren.

Vanmorgen zijn we naar kantoor geweest om een aantal formulieren te halen voor de aanvraag van een SIN nummer (soort Sofi nummer) en de zorgverzekering. Uiteraard heeft Jesper na een aarzelend begin zich lekker uitgeleefd op de gang en de kantoren van een aantal N functies (landelijke directeuren) onveilig gemaakt. Verschillende mensen vroegen zich af waar die herrie toch vandaan kwam en toen ze zagen dat het een lief (?!) klein jongetje was, kreeg hij van alle kanten Halloween speeltjes toegeworpen. Ja, er wordt hier al driftig versierd! Uiteindelijk heeft hij met van alles gespeeld en is hij lief gaan tekenen met Liz, de secretaresse van Stefan die redelijk Nederlandse spreekt dankzij twee Nederlandse ouders.

Aan het einde van de ochtend zijn we in een park bij Port Credit (aan Lake Ontario) geweest waar Jesper lekker in de speeltuin heeft gespeeld en wij met een beker thee van de Starbucks tussen de eekhoorntjes hebben zitten toekijken hoe Jesper in no time een speelvriendinnetje had gevonden. Uiteraard moesten wij ook van de glijbaan, tegelijk met Jesper. Rond lunchtijd even met oma Eef geskyped. Jesper vroeg nog wel naar opa maar die was net weg naar FC Den Haag.

Na Jesper´s middagslaapje alleen een rondje Square One gedaan om ons verder te orienteren op wat er te koop is wat betreft keukenapparatuur en tv's. Verder heeft Jesper nog witte Puma's gekocht omdat zijn blauw/rode schoenen wel erg versleten zijn.


Onderweg hebben we nog een paar foto's van ons appartement gemaakt. Op de foto hieronder heb ik geprobeerd onze flat aan te wijzen. Als je het niet goed kan zien moet je de foto maar even dubbelklikken zodat deze wat groter wordt. Verder een rustig avondje gehad. Het is nu half 10 en we gaan zo maar naar bed omdat onze lichamen nog niet echt op Canadese tijd staan.

1 opmerking:

Gerry en Onno zei

Hallo!!

We worden bijna jaloers als je die foto's ziet! Wat een uitzicht! Geniet er maar van en heb een hele mooie tijd in Canada.
Geef Jesper maar een dikke kus.
Groetjes van Gerry en Onno.