dinsdag 30 oktober 2007

Laatste avond op 30 hoog

Dinsdag 30 Oktober.

Het is de avond voor Halloween, maar voor ons vooral de laatste dag in het appartement. Morgenochtend tussen 8 en 9 uur zullen de verhuizers bij ons huis zijn. Daarom zijn Martijn en Jesper vandaag en gister na het werk naar Oakville gereden om de meeste spullen alvast te brengen. Morgenvroeg zullen we dus slechts met "handbagage" naar ons nieuwe huis gaan.

Gister is Jesper naar een hele leuke kinderkapper geweest. Deze zit zowel bijna naast het nieuwe huis als hier in Square One. Bij deze kapper zitten de kinderen echt in een soort van auto of vliegtuigen. Uiteraard wilde Jesper het liefst even in alle "stoelen" zitten maar eind goed al goed. Omdat het zijn eerste bezoek was heeft Jesper ook een mooie oorkonde gekregen met een plukje haar erbij.

Verder niets bijzonders, alle aandacht aan de verhuizing.

Gelukkig is het nog steeds erg zonning weer, morgen met Halloween zelfs 18 graden. Helaas is het daarna uit met de pret en zal het kwik snel onder de 10 graden duiken.  En dat in combinatie met de nu al frisse wind.... Verder is er deze week slechts 5 uur tijdverschil omdat de Amerikanen denken slim te zijn en sinds kort 3 of 4 weken eerder beginnen met de zomertijd en een weekje later teruggaan naar de wintertijd.

Geen opmerkingen: