maandag 8 oktober 2007

Gewoon wat foto´s

De afgelopen dagen hebben we niets bijzonders gedaan. Jesper is wel heel goed aan het integreren; in de speeltuin hier vlakbij speelt hij tussen/met Russische, Hindoestaanse en 'gewoon' Canadese kinderen.

Wat ook nieuw is bij meneer: Nijntje moet naast hem zitten bij het avondeten en dan nemen ze om de beurt een hapje. Vooruit maar, dan krijgt hij tenminste iets binnen...
Vandaag, maandag 8 oktober is het Thanksgiving. Dat vieren de Canadezen net zo groots als Kerstmis en dus ligt bijna het hele land plat.
Voor ons is het ook een belangrijke dag, want vandaag vertrekt de boot (van Maersk) met daarop de container met onze inboedel uit Rotterdam. Als het goed is komt hij over 11 dagen aan in Toronto.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Dag "oude" buren. Leuk hoor die Blog. Went het al een beetje daar? Was zo druk met werk dat ik geen gedag meer heb kunnen zeggen. Bij deze dus. Doe Jesper de groeten en ik hou de blog in de gaten.

Gr Manfred

Unknown zei

Wat een uitzicht, geweldig! Hoop dat jullie je al een beetje 'thuis' voelen daar. Lang leve de blogs, hyves en emails :D

X
Lau