woensdag 31 oktober 2007

Halloween

Net als de andere kinderen in de straat is Jesper vanavond naar buiten gegaan voor "trick or treat". Of zoals Jesper zegt: "nog een snoepie halen". We hadden zijn kostuum al apart gehouden, zodat die niet in de verhuischaos kwijt zou raken.

Gelijk na zijn middagslaapje hebben we hem in zijn Mickey Mouse-pak gehesen, alleen zijn muts/oren wilde hij niet op. Ook mocht mama zijn neus niet zwart schminken; ik heb 3 pogingen gedaan en die zijn allemaal geëindigd op Mickey's witte handschoenen terwijl hij zei: "nee, mama!" Beetje jammer van het totaalplaatje, maar hé, het is een kinderfeest!














Eenmaal buiten had meneertje de routine snel door: bij de huizen met verlichte pompoenen (of andere decoratie) mocht hij aanbellen, waarna mama de rest deed. Niet te lang blijven praten, maar snel verder "nog een snoepie halen". Trouwens, het is totaal geen probleem om snoepjes te pakken met die dikke witte dingen aan je handjes hoor! En hij meldde ook steeds braaf wanneer zijn "hoedje op" moest.

De enge man in het boevenpak is onze Poolse buurman en die andere is Martijn's Duitse collega Stefan.

Eenmaal thuis moest Jesper snel de buit bekijken: volgend jaar graag een grotere emmer mama, want deze is na de halve straat al vol!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Jesper wat zie je er gaaf uit in je Mickey Mouse pak.Wat een leuk feest he dat je zomaar bij de buurtjes om snoepjes mag vragen,je emmertje zat gauw vol he.Hoe is het in jullie nieuwe huis nu kan je weer lekker in de tuin spelen , en vriendjes maken. Heb je lekker in je eigen bedje geslapen? Dikke kus van Oma

Anoniem zei

Hallo,

Wat is dat leuk, Halloween. Heerlijk langs de huizen en dan om snoep vragen. Zou ik ook wel willen.
Zijn jullie al weer aardig op orde in huis. Lekker je eigen spullen en voor Jesper ook rustig. Spelen met zijn eigen speelgoed is toch wel heel fijn.
Geniet maar lekker, Groetjes Marian