maandag 8 oktober 2007

Recreatie Jesper

Maandag 8 oktober - Thanksgiving

Voor ons is het een normale dag, behalve dan dat de winkels niet open zijn in verband met Thanksgiving. We zijn hier nog te kort om met anderen zo´n megamaaltijd te delen, dus we maken er gewoon een gezellige dag van.

Supermooi weer vandaag, gewoon zomerse temperaturen. We zijn net naar een heel leuke speeltuin in Mississauga geweest (bij Lakeshore Road - Port Credit). Echt voor herhaling vatbaar: veel toestellen, leuke 'grijpers' bij een zandbak en gelegen in een mooi parkje. Nu met het mooie weer stond er ook zo'n echt Amerikaanse ijscowagen!


We hebben trouwens in het Recreational Centre in Oakville - een paar minuutjes van ons toekomstige huis - een leuk klasje voor Jesper gevonden, zeker voor de wintertijd: peutergym. In november kunnen we hem opgeven voor de klas die in januari start. Peutergym wordt trouwens in een heel professionele zaal gegeven die zelfs een nationaal kampioen heeft voortgebracht.

1 opmerking:

eef zei

Hoi Jesper wat een leuke speeltuin en gaaf die zandbak met die grijpers.Leuk als je in januari naar dat klasje mag. Groetjes en een dikke kus van Oma en een kietel van Arthos