zaterdag 2 augustus 2008

Golfen en babysitten

Vandaag voor Amanda ook maar alvast een setje gekocht: een Founders Club FLX 11-piece set, zonder putter, zonder tas, dus die hebben we er los bij moeten kopen. Tas gevonden van hetzelfde merk en dezelfde kleurstelling (met roze, schattig hè!), putter wel zelfde merk, maar andere kleur. Martijn is stinkend jaloers, want mijn set is misschien twee keer zo duur (maar nog steeds goedkoop), maar zeker ook twee keer zo goed. En ik heb echt een superluxe tas voor 'maar' $ 50.

Jesper vond het trouwens ook wel leuk bij Golftown; hij was niet weg te slaan bij de 'hockeysticks' en pikte alle balletjes af van klanten die putters stonden te testen. Ik kan hem geen ongelijk geven, die putter leek ook meer op een hockey stick dan op een golf club. Maar hoe hij in vredesnaam, tussen die honderden putters, precies die er uit pikte? En dan ook nog precies die van de Toronto Maple Leafs?

's Avonds zijn we voor het eerst sinds tijden met z'n tweeën uit eten geweest. Christie, de babysitter die we onlangs hadden gevonden, was lekker op tijd, dus liepen wij al rond half 7 door Oakville. Martijn had deze week al een keus gemaakt uit de vele restaurants hier en gereserveerd bij Julia's, een Italiaans/Mediterraanse keuken. Heerlijk gegeten (en teveel), maar na het dessert wilde ik toch wel direkt naar huis: Ik drink niet (meer) zoveel alcohol de laatste tijd, dus die ene cocktail vooraf en dat ene wijntje tijdens het eten voelde ik goed zitten. Om half 10 waren wij dus alweer thuis.

Christie lag lekker languit op de bank en Jesper ook.... Blijkbaar had hij weer een van zijn beruchte woedeaanvallen gehad en hij was, nadat hij eindelijk was gekalmeerd, op de bank in slaap gevallen. Christie durfde hem niet meer naar zijn bed te tillen, bang dat hij wakker zou worden en ons zou missen. Dat was dus een ontspannen avondje voor hen beiden! Gelukkig is Christie hierdoor niet ontmoedigd en komt ze over twee weken gewoon voor poging 2. Kunnen wij naar de verjaardag van collega Lorenz in Toronto.

Golfen en babysitten moeten binnenkort misschien ook worden gecombineerd. Om al die leuke clubs een beetje goed te kunnen gebruiken (en te weten wanneer welke uit de tas te pakken) moeten we een paar lesjes gaan nemen. Misschien op de maandag tijdens lunch; dat zou de goedkoopste optie zijn, maar anders in het weekend en dan moet Jesper zich een paar uurtjes per week met Christie vermaken. Worden ze vast wel vriendjes...

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi luitjes,
ziet er goed uit jullie golfsets en nu maar goed oefenen hoop dat jullie er genoeg tijd voor vrij kunnen maken.Poging tweemet Christie zal best beter gaan.Zo te lezen zit de intressen voor hocky er bij Jesper ook al in.Veel plezier met jullie eerste golf lessen.

Groetjes, Eef--Ma