donderdag 21 augustus 2008

Carnival @ Little Kids Daycare

Wat wij vroeger op de basisschool een 'fancy fair' noemden, heet hier Carnival en dus had Jesper gisteren een Carnival Night op school. Van 6 tot 8 stonden Jennifer en Renee (de locatiemanagers) hotdogs te grillen en was clown Chester druk bezig met schminken en ballonfiguren knopen. Het springkussen(tje) was ook erg gewild.




Een aantal leidsters had een 'station' te bemannen: Barbra liet zich vrijwillig met taarten bekogelen en bij Alex konden de kinderen een poging doen een bal in de basket te krijgen. Dit alles wel tegen een kleine vergoeding (wordt vast wel in de school geïnvesteerd?!).


We hadden ons niet van te voren opgegeven, maar rond 7 uur dacht ik dat Jesper en ik toch best even konden gaan kijken. Enigzins geïntimideerd liep hij er de eerste 10 minuten rond, maar daarna ging hij lekker zijn gang. Hij heeft zelfs even naar de Magic Show van Chester gekeken en vreselijk zitten lachen toen al zijn (Chester's ) pogingen om een ballon op te blazen telkens mislukten. Eerlijk is eerlijk, ook ik moest soms om Chester lachen, hij deed het echt leuk!














Vlak voor het feest was afgelopen kwam Martijn, helemaal suf van budgetmeetingen, ook nog even kijken. Jesper was helemaal blij en riep naar de leidsters: "That's my daddy!" Jammer alleen dat daddy geen prijs voor hem kon winnen bij het basketbal -hij heeft toch meer talent voor voetbal.

Geen opmerkingen: