zaterdag 17 november 2007

Santa Claus is coming to town!

Een beetje vroeger dan in Nederland, kwam vandaag de Kerstman al aan, voorafgegaan door een parade van 50 wagens/groepen varierend van de locale makelaar en de bioscoop tot dansgroepen en drumbands.

Omdat ik me niet zo lekker voelde -begin van een verkoudheid of griepje, hoe dan ook, mijn lichaam werkte niet mee- is Martijn er samen met Jesper heengegaan.


Rond 9.45 uur waren ze op de kruising van Lakeshore en Kerr. Van te voren waren we al gewaarschuwd dat we afhankelijk van de locatie niet te vroeg moesten komen, want een uur wachten in deze kou is ook niet alles en je wilt natuurlijk wel tot het eind blijven om Santa te zien!

Jesper vond het ook wel leuk, al mocht papa geen meter weglopen om foto's te maken of hij werd terug geroepen. De rode neus voor het goede doel hoefde van Jesper niet zo nodig, maar toen papa hem opzette kon meneertje wel lachen. Even op de foto met Elvis en toen kwam dan eindelijk Santa, het hoogtepunt van de ochtend! Maar Jesper keek een beetje verveeld zijn richting op alsof hij wilde zeggen: "Is dat alles, is hier nu al die drukte om?"

Al met al was het toch erg leuk volgens Martijn, dus over 366 dagen ga ik toch ook maar kijken!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heey.
Wat grappig dat het daar zo groots wordt uitgepakt! Bij ons is Sinterklaas gister gearriveerd! Heb vanmorgen heuse kruitnoten in mijn schoen gevonden!
Have fun with the Santa!
Kus, Sam.

Anoniem zei

Hoi
Vreemd he bij jullie al Santa Claus terwijl bij ons vandaag Sinterklaas is aangekomen. Wel leuk die parade voor de grote nog niet voor Jesper.Amanda gauw weer wat fitter en gauw tot horens.
Kus Eef-Ma-Oma