zondag 4 november 2007

Eten bij de baas

Gisterochtend heeft Martijn als vanouds in zijn eentje boodschappen gedaan: na meer dan twee uur zagen we hem eindelijk terug... Na het verlate ontbijt hebben we eerst de huurauto ingeleverd (Amandje heeft nu dus voorlopig geen 'wheels') en daarna zijn we naar de Sears Home gereden om te kijken voor een TV kast, leuke fauteuiltjes, salontafel etc. Niets gekocht trouwens, wel ideeën opgedaan.

Gisteravond zijn we gezellig uit eten geweest bij Martijn´s baas Stefan en zijn vrouw (tevens onze makelaar) Nancy. Collega en straatgenoot Stefan Vieman + vrouw Gabi en dochtertje Ann-Katrin van 17 maanden waren er ook bij, dus ook Jesper heeft zich geamuseerd.

Nog leuker voor Jesper was dat ze een kat hebben: Hamish. Hamish liet zich uiteraard niet direct zien, maar na een tijdje kwam hij toch naar beneden geslopen om eens te bekijken wat voor grut zijn huis onveilig maakte. Nou, toen was het natuurlijk feest: kat en kids hebben ettelijke rondjes om de eettafel gerend tot op het eind Hamish zich op het balkon in de hal verstopte en triomfantelijk naar beneden keek: "Jullie mogen lekker niet naar boven!!"

De volwassenen hebben overigens heerlijk gegeten van Nancy's pasta met gegrilde groenten en Stefan's gegrilde zalm, uiteraard buiten op de Weber bereid. Speciaal voor Jesper was er ook nog een stukje kip op de BBQ gegooid, maar helaas had hij het te druk met Hamish om er van te genieten. Van het toetje heeft hij overigens wel wat hapjes genomen; blijkbaar was Nancy's mengsel van fruit (papaya, ananas, mango en passievrucht), slagroom en meringues onweerstaanbaar.


Vandaag is Martijn met Jesper naar 'Cornation Park' gereden (heerlijk groot park met speeltuin aan het meer). Het was zo lekker warm in het zonnetje, dat ze er graag de hele dag waren gebleven.

Helaas hadden we afgesproken om naar Home Outfitters te gaan (soort grote, luxe Blokker) om allerlei spul voor de badkamers te kopen. Ook hebben we vandaag nog nuttig werk verricht: kast in elkaar gezet en de laatste dozen uitgepakt. Nee, we zijn nog niet klaar; het meeste dat is uitgepakt moet nog op de juiste plek worden gezet, maar we hebben nu tenminste overzicht. We zijn alleen nog een onderdeel van Jesper's tekenbord kwijt. Nog maar een keer die hele kelder doorspitten dus...

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk, misschien dus toch maar een canadeesche kat?;)
Zo te lezen hebben jullie erg veel woonwinkels... Het huis wordt flink ge-pimpt!!
Ik ga vandeweek even kijken hoe dat Skype nou precies werkt.. Is denk ik wel leuk!
Knuffel uit Nederland!!!
Sam