donderdag 15 november 2007

Ook geslaagd!

Martijn is vanmorgen voor zijn G rijbewijs geslaagd. Het vertrouwen daalde toen hij zag dat hij dezelfde examinator had die mij had laten zakken. Volgens Martijn was het inderdaad een erg norse man die zich niet eens voorstelde en elke poging tot conversatie afkapte (wat maar goed ook is, gezien zijn onverstaanbare hindi-engels). Verrassend genoeg was hij zeer positief na afloop en zei hij dat het uitstekend was gegaan.

Nu dus snel gaan rondkijken voor een auto voor Amanda en nummerplaten kopen; weet nog niet of het 'gewone' worden of dat we iets speciaals gaan bestellen.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd Martijn! En Amanda zeker wel blij dat ze niet voor taxi hoeft te spelen! Veel plezier op de weg daar. Kus Sam.

Anoniem zei

Hey, gefeliciteerd met je rijbewijs. Vast fijn om te horen dat je na ruim 10 jaar ervaring toch wel kan rijden!
Groetjes Angela

Anoniem zei

Hoi Martijn gefeliciteerd met je Canadese rijbewijs.
Ik heb je gisteren nog wel op de computer gezien maar door een technische storing (een ongeplande ingreep van Jesper) leek je meer op Jantje Smit na zijn operatie. Nu maar snel een mooie tweede auto aanschaffen zodat we in maart ons comfortabel kunnen verplaatsen. Nogmaals gefeliciteerd en de groetjes aan Amanda en een knuffel aan ons slopertje.

Anoniem zei

je begrijpt wel de groetjes van pa.

Anoniem zei

Hai Martijn,

Nu jij ook gefeliciteerd met het halen van je tweede rijbewijs.Wij wensen jullie biede heel veel veilige kilometers daar.
Dikke knuffel van deze kant.

Jan en Marcella

Anoniem zei

Hoi luitjes,

Zo dat is ook weer geregeld! Gefeliciteerd allebei!! Weer een zorg minder. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst in jullie nieuwe auto's.
Groetjes, Annemiek

Anoniem zei

Nou gister over de sms je al gefeliciteerd maar dan ook nog maar een keer via hier....
Is wel hadig dat jullie allebei je rijbewijs hebben nu, weten we zeker dat we rondgereden worden als we een keer over zijn.....
Wij komen net van de notaris enzo vandaan... Voor Laura is nu alles officieel afgehandeld, is wel een lekkere gedachte......
Groetjes en een dikke knuffel voor Jesper van ons....
Jeroen en Laura

Anoniem zei

Hoi Martijn. Gefeliciteerd met je rijbewijs.
Fantastisch dat je gelijk je papiertje op zak hebt.
Lekker rijden en veel leuke en vooral veilige kilometers.

Groetjes aan Amanda en voor Jesper een dikke knuffe;. Marian