dinsdag 20 november 2007

Crèche jacht

Even een korte update van de laatste paar dagen.

Zondag hebben Martijn en Jesper het zwembad van de YMCA hier in Oakville getest en dat is goed bevallen. Net als in Mississauga is het een luxe modern gebouw met veel sportfaciliteiten tegen een goede prijs. De komende tijd zullen we nog eens gaan kijken en beslissen of we lid zullen worden of toch een gym dichterbij zoeken.

Deze dagen staan vooral in het teken van het zoeken van een daycare/ pre-school voor Jesper. De meesten hebben geen plek en alleen een lange wachtlijst. Vanmorgen 'mochten' we met z'n drieën langskomen bij Kendellhurst Academy; helaas bleek de beschikbare plaats alleen voor full-time te zijn en deze particuliere school was een beetje prijzig. Toevallig ontdekte Martijn vanmiddag een andere creche dicht bij huis (stond niet op de lijst die wij hadden) die telefonisch aangaven zeker twee dagen per week plek te hebben. Morgenochtend gaan we daar kijken en als het bevalt kan Jesper direct blijven...

Vandaag was het erg mooi weer en 12 graden. Helaas is de verwachting dat dit de laatste dag van het jaar was waarin de temperatuur in de dubbele cijfers (boven nul dan) was.

Voor het weekend hebben we offertes gehad van de dealer van de lease auto. Uiteindelijk hebben we gekozen om voor Amanda de Pontiac Vibe te leasen. Vandaag hebben we ook eindelijk goede offertes van de autoverzekering gekregen en daardoor konden we de auto bestellen. Als het goed is kunnen we morgen het contract tekenen en dan zaterdag de auto ophalen in Brampton.







4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo

Nou Amanda die wagen ziet er ook niet verkeerd uit zeg nu maar hopen dat hij lekker rijd.Ben je trouwens weer helemaal opgeknapt je voelde je van de week niet erg lekker toch. Ben benieuwd of jullie kunnen slagen voor de Jesper zodat je ook weer eens een paar dagen je handen vrij hebt.

Dikke knuffel

Marcella

Anoniem zei

Als jullie wat meer je handen vrij willen hebben af en toe willen wij wel een weekje oppasse hoor, uiteraard in jullie huis... Stuur de tickets maar naar de Van Gochstraat en wij komen eraan...
Groetjes,
Jeroen en Laura

Anoniem zei

Hoi luitje

Zijn benieuwd of het gelukt is met de creche voor Jesper,Amanda heb jij ook weer wat vrijheid en kan je lekker genieten van je nieuwe auto.Hij ziet er mooi uit,weer helemaal opgeknapt? Jesper heb de je kaart van Micky Mouse al?

Dikke Kus Eef-Cees
Pa-Ma
Opa-Oma

Anoniem zei

Wauw, mooie auto hoor!
En is de crèche bevallen?
Zo te zien is het nu daar bij jullie 3 graden onder nul... Brrr, wat koud!
Hier is het gemiddeld nog een graad op 10. We mogen niet klagen!
Kusje van Sam!!!