zondag 16 november 2008

SCCC Gala

Stefan Kneubuhler, Martijn's baas en Zwitser, was voorheen voorzitter van de Swiss Canadian Chamber of Commerce en is nu nog steeds bestuurslid. Tevens is Kuehne + Nagel sponsor wegens andere, persoonlijke betrekkingen (grote baas). En dus had KN 2 tafels op het jaarlijkse gala dinner & Dance van de SCCC. Stefan en Nancy hadden dit weekend andere plannen (trouwdag vieren in NYC) en vroegen of wij misschien zin hadden. Leuk! Wij waren nog nooit naar een gala geweest, dus graag. Let wel: Wij hoorden dit vorige week donderdag, het was een black-tie event en ik heb geen lange jurk...

Gelukkig komen de feestdagen eraan en zijn de winkels hier tot de nok toe gevuld met mooie jurken in alle lengtes. Kort gezegd: Mijn tot nu toe enige salaris heb ik volledig gespendeerd aan dit gala, en meer! Mooie jurk, twee paar schoenen (moet nog 1 paar terugbrengen), tasje, stola, pedicure (achteraf dus niet nodig) en kapper*. O ja, en een babysitter niet te vergeten. Gelukkig was het eten gratis!

Nadat de verwarmingsmonteur dan eindelijk weg was, kon Martijn Lauren, de babysitter, ophalen en daarna moesten we ons snel omkleden. Later dan gepland reden we door de plensregen naar Toronto. Eerst Lorenz en Stefka opgehaald en toen naar het Meridien King Edward Hotel aan King. Zeer sjiek en een statieportret waardig!

Meer statie- en andere portretten op flickr

De gemiddelde leeftijd van de genodigden lag redelijk hoog, maar onze tafels waren gezellig. Het was een leuke avond, met goed eten, live entertainment, een raffle en een casino -nepgeld was voor gezorgd. Behalve de verloting van alle centre pieces zijn er geen prijzen op onze tafel gevallen; de andere KN tafel had iets meer geluk met 3 prijzen (op 8 man/vrouw). De winnaar van het Rolex horloge (vice consul) vond blijkbaar dat hij er geen nodig had en gaf hem weer terug. Dit tot grote blijdschap van een andere man die echt naar voren sprong nadat zijn lotnummer werd opgelezen! Maar, niemand hoefde met lege handen naar huis, want alle genodigden kregen een flinke doos Lindt chocolade mee.

De die avond gevallen sneeuw was gelukkig niet blijven liggen, zodat we na twaalven toch nog snel naar huis konden rijden.

* Van ervaringsdeskundige Lorenz had Martijn gehoord dat hij geen smoking hoefde te huren, aangezien de meeste mannen in 'gewoon' kostuum komen. Scheelt toch weer.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Amanda, het salaris is bijzonder goed geïnvesteerd, je ziet er bijzonder goed uit (ik heb zondag nog meer fotos's(voor en achterzijde) gezien). Als er nog een prijs was voor de mooiste dame had jij hem zeker gewonnen, groetjes Cees

Anoniem zei

Ha Amanda,

Wat een supergave jurk!

groetjes,

Marianne

Anoniem zei

Hoi Amanda,wat een supermooi plaatje je zag er uit als een model.\martijn heeft zeker met je lopen pronken.De andere foto's zijn erg leuk. Groetjes Eef

Anoniem zei

Hallo familie,

Nou Amanda jij zag er bijzonder mooi uit hoor in je avondjurk. Je straalt helemaal geweldig hoor.
Het is zeker wel voor herhaling vatbaar he.
Dit geeft je een lekker gevoel toch zeker.
Nou geniet er lekker van.

Dikke knuffel.

Jan en Marcella