zaterdag 1 januari 2011

Happy 2011!

From our house to yours: All the best for 2011!
Het jaar 2011 is het eerst aangebroken op het eiland Kiritimati in de Grote Oceaan. Zij hebben om 05.00 uur Canadese tijd als eersten ter wereld het nieuwe jaar gevierd. Dat is precies 24 uur voor de viering van het nieuwe jaar in Hawaii, de laatsten die 2011 ingaan.

Wij hebben nog heel even gedacht Oud & Nieuw in Niagara Falls te vieren; ET Canada organiseerde daar het grootste, gratis, nieuwjaarsfeest van het land met optredens van o.a. The Barenaked Ladies. Ook worden de watervallen deze tijd van het jaar spectaculair verlicht en uiteraard is er vuurwerk. Maar voor een kamer (zonder uitzicht op de watervallen) betaal je al snel $500 en dat vonden we toch iets te gek!


's Middags heeft Martijn onder luid gejuich van Jesper, Mary, Ella & Maya al iets van ons vuurwerk getest en om 8 uur 's avonds hebben we de rest afgestoken (in Nederland was het tenslotte al 2011), zodat alle (buur)kinderen konden meegenieten, al dan niet in hun pyama. Tot middernacht waren we met z'n tweetjes en daarna zijn we, gewapend met een fles champagne, gaan kijken of er nog wat buren wakker waren. Eerst Alanna opgehaald en toen naar de Coopers waar we tot 2.45 uur zijn blijven hangen. (Ja, we hadden de babyfoon bij ons!) Is het onverwacht nog een ouderwetse jaarwisseling geworden!

Geen opmerkingen: