maandag 27 december 2010

Het past er allemaal maar net onder

Oh, Denneboom!
Jesper's eerste reactie toen hij alle cadeaus onder de kerstboom zag liggen: "Waar zijn mijn drums?" Niet: "Jeetje, wat veel pakjes. Ik hoop wel dat Santa ook iets heeft overgelaten voor alle andere kinderen." En nadat hij 36 minuten later alles had uitgepakt, kwam het volgende commentaar: "Mama, waarom heb ik geen Chuggington trein gekregen?" (Chuggington is een nieuwe animatieserie en daarvan is nu een houten treinset te koop.) Ja, dat drumstel paste natuurlijk niet onder de boom en hij heeft toch al een keer een trein van Santa gekregen? Nou, die oude treinset moesten we dan maar gewoon verkopen, want hij wilde echt die van Chuggington...  Is het een kind van zijn moeder of niet?

Gelukkig is hij wel ontzettend blij met al zijn andere cadeaus. Ook kon hij heel enthousiast reageren toen die ene grote doos voor zijn zusje bleek te zijn. "Kijk mama, meissie krijgt een baby," zei hij toen Julia een Corolle baby pop kreeg.


Verder hebben wij met de kerstdagen niet veel meer gedaan dan bijkomen van de skivakantie. Jesper kon dus in alle rust met al zijn nieuwe speelgoed spelen. Op Boxing Day heeft Martijn even een nieuw pak gekocht bij TipTop Tailors. 3e Kerstdag kwamen collega's Nikolai en Michaela bij ons lunchen en 4e kerstdag is Jesper voor het eerst naar de bioscoop geweest; Samen met Martijn naar Megamind.

NB. Kerst viel dit jaar op zaterdag en zondag; heb je in Nederland gewoon pech als werknemer, hier in Canada krijg je dan op maandag en dinsdag vrij. En voor Nieuwjaar geldt hetzelfde. Ik heb Martijn dus ontzettend veel thuis gehad de afgelopen weken!

1 opmerking:

duijsensfamily zei

Met die extra vrije dagen wist ik niet. Dat verklaart waarom het postkantoor vandaag dicht was.
Jesper weet toch dat Santa een lijstje heeft met lieve en stoute kindjes????
Gelukkig dat hij toch blij was met alles!