zaterdag 15 januari 2011

Whipe out!

Wij wonen hier heerlijk: We hebben een leuk, ruim huis in een gezellige straat met veel kinderen. Het enige dat we missen is een grote achtertuin. Nu hadden wij die in Nederland ook niet, maar steeds vaker denken we dat het wel fijn zou zijn, zeker met al die kinderzooi die veel ruimte in beslag neemt. Nu hebben Harry, Tamara en Frederike wel een flinke achtertuin. Zeker 40 meter diep, aflopend naar de creek. Ideaal om in te sleeën!

Gisteren heb ik Jesper vroeger van de creche opgehaald en zijn we naar Lees Lane gereden, zodat hij en Frederike voor het eten nog even konden sleeën. Nadat om half 8 eindelijk de papa's thuis waren en we de Chinees naar binnen hadden gewerkt, zijn ze ook nog even met Harry en Martijn naar buiten gegaan. Vanmorgen waren we weer present: Uurtje sleeën voor de lunch, en nadat ze waren opgewarmd/uitgegeten/uitgerust konden ze er weer tegen aan. En al die tijd bleef het sneeuwen. 

Iedereen heeft de nieuwe Zipfy's geprobeerd, met wisselend succes. Al kan dat natuurlijk ook liggen aan de 'afduwers': Wachten wij (de volwassenen) geduldig tot kindlief zich goed had geïnstalleerd, andersom ging die vlieger niet op. Als ik ook maar een bil op de slee had, dan werd 'ie al weg geduwd door een gierende Jesper. Ja, en dan lag ik weer op mijn gat! 

Julia hadden we trouwens op de toboggan neergezet, waar ze echt heel lang in heeft gezeten (!) Zo af en toe moest ze omhoog worden getakeld en we hebben haar ook een paar keer naar beneden getrokken (gesleed). Maar net als vorige week kwam er totaal geen reactie. 

Meer foto's op flickr.

Geen opmerkingen: