zaterdag 21 maart 2009

Onverwacht uitje

"Wie wil er met ons naar de eerste Play Off wedstrijd van de St. Michael's Majors? Het is gratis!" Dit mailtje stuurde ik donderdagochtend - in het Engels- uit naar een aantal vrienden/bekenden. Martijn had alle 12 kaartjes voor de KN box in het Hershey Centre gekregen en de wedstrijd was de volgende dag al. Van de eerste groep kon niemand komen, dus dat werd hard nadenken: Wie kennen we nog meer die eventueel geïnteresseerd zou kunnen zijn.

Toen kwam Martijn op het lumineuze idee om de familie Morrison te vragen (Brecken zit bij Jesper op daycare, Graham zat bij Martijn in de clinic voor de halve marathon en tegenwoordig komen we ze ook tegen bij de YMCA). Ze reageerden direct heel enthousiast en dus zaten we vrijdagavond met hen en met onze Mexicaanse vriendinnen in suite 12 van het Hershey Centre.


Het was super gezellig en de kinderen hebben het ook met gemak tot het eind volgehouden. We hadden Jesper van tevoren niet verteld wie er bij zouden zijn, dus hij reageerde heel blij toen hij zag dat zijn vriendje Brecken er was. Om vervolgens heel snel naar ZIJN stoel te lopen; dezelfde als waar hij vorige keer op zat en waar dus ook niemand anders op mocht zitten (heel handig als het de eerste stoel van de rij is). Bijna de hele eerste periode heeft hij geconcentreerd gevolgd en hij klapte ook braaf met de rest van het publiek mee - al vroeg hij wel steeds waarom we dat deden.

Het 'Gekke Poppetje' hield hij net als vorige keer goed in de gaten en ook Calum vond de mascotte erg interessant. Voor Brecken was de Maniac iets te veel van het goede en die kroop dicht tegen Graham aan. Toen aan het eind van de wedstrijd de Maniac nog steeds niet bij onze suite in de buurt was geweest, werden de jongens toch een beetje ongerust waarop we besloten dan toch maar te vragen of hij even ín de suite langs kon komen. Net als vorige keer werd ons verzoek gehonoreerd en de jongens waren dan ook helemaal blij (Brecken niet echt, maar zelfs hij heeft hem een handje gegeven). Toch wilde Jesper nog steeds niet al te dichtbij komen, de held!

Voor wie geïnteresseerd is in foto's van de wedstrijd (en wat spelende kinderen), zie flickr.

Geen opmerkingen: