donderdag 24 januari 2008

Weekendje weg

De eerste trip is geboekt!
Dit jaar is een nieuwe feestdag ingevoerd in Ontario, namelijk Family Day (op maandag 18 februari). Het gevolg is dat een groot deel van de G(reater) T(oronto) A(rea) richting de sneeuwhellingen trekt. Wij hadden ook wel zin om voor het eerst hier er op uit te gaan. Onze eerste keus was het Disney-achtige ski dorp 'Blue Mountain' http://www.bluemountain.ca/ wat op zo'n anderhalf uur rijden ligt. Helaas waren wij een beetje laat met ons idee en is alles in die omgeving volgeboekt.

Vervolgens hebben we gekeken naar het mooie 'Muskoka'-merengebied iets noordelijker. Uiteindelijk hebben we nog een kamer (jr suite met aparte woon- en slaapkamer) kunnen vinden in de omgeving van Huntsville. Dus 16-18 Feb zitten wij lekker in http://www.deerhurstresort.com/. Hopelijk hebben we dan sneeuw want het ligt tegen een klein skigebied aan. Benieuwd of Jesper op de hondenslee wil ....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Nou zo als we allemaal kunnenn lezen hebben jullie het weer dik naar jullie zin. Heerlijk toch maar weer een weekend weg en zo te zien gaat het met Jesper ook steeds beter nou helemaal te gek.
Lieve schatten geniet vollop en een hele dikke knuffel voor jullie.

Liefs,
Jan en Marcella

Anoniem zei

Hoi luitjes,

Hier weer een krabbeltje uit Rijswijk,zo te zien gaat het prima bij jullie.Wat een leuk idee zn speelmiddag onder elkaar goed voor Jesper om zo kontakt te hebben met anderen kindjes.Leuk dat jullie een weekend weg gaan heb zitten kijken en het ziet er prachtig uit daar aan het meer. Nou schatten gauw tot horens en een dikke kus.

Eef--Ma--Oma