zondag 6 januari 2008

Peutergym

Vandaag zijn we voor het eerst naar het ´Parent & Tot' gymklasje geweest van de "Oakville Gymnastics Club". Gabi, Stefan en Ann-Kathrin hadden zich ook ingeschreven. Ik en Stefan gingen mee de zaal in om de kids te begeleiden en Martijn zat samen met Gabi op de tribune te kijken. Jesper vond het superleuk en wilde aan het eind van het uur eigenlijk nog niet weg. De warming up duurde wel wat lang voor hem, want hij zag zoveel leuke dingen om zich heen en had daarom hélémaal geen zin om te stretchen, rondjes te draaien met zijn armen etc.


De turnclub is heel professioneel en heeft zelfs landskampioenen en olympische deelnemers voortgebracht. Je ziet in de zaal dus ook allemaal mooie toestellen en een grote verende vloer in het midden. In één hoekje van de zaal hebben ze ook kleine 'ringen', een brug en allerlei zachte speeltoestellen staan en daar begon ons rondje door de zaal. Vandaar mochten we naar de echte trampolines, een bak gevuld met schuimblokken (om de val te breken, door Jesper ook wel zwembad genoemd) en vervolgens naar een trampoline van wel 10 meter lang, springplanken en het paard.

Het was al een hele klus om Jesper bij te houden; hij rende het hardst van alle kinderen overal over en doorheen, dus mama heeft ook een goede work-out gehad!


Helaas zijn de foto's niet al te scherp, omdat Martijn best ver weg zat op de tribune èn achter glas. Volgende keer moet hij daarom maar gewoon even de zaal inlopen voor wat Kodak-momenten.

1 opmerking:

Unknown zei

Hallo luitjes,
Zo'n 'peutergym' lijkt mij ook wel iets voor revaliderende overgrootmoeder Diependaal. Des te sneller kan zij dan weer naar haar eigen huis!
Tenslotte beter laat dan nooit: een heel voorspoedig, gelukkig en gezond nieuw jaar gewenst en ik hoop dat Jesper dit jaar eindelijk werk vindt. Zo vaak met je moeder optrekken is uiteraard heel vaak leuk en gezellig, maar niet altijd ...
Groetjes, ook namens Solange,
John.