donderdag 24 januari 2008

Busy, busy!

Aangezien het nogal koud was vandaag en ik niet weer thuis wilde blijven met Jesper, zijn we naar Indoor Playground 'Busy Bodies' gegaan. In het soms ijskoude Canadese klimaat is het logisch dat ze in elke stad meerdere van dit soort gelegenheden hebben, al zijn ze wel een stuk kleiner dan bijvoorbeeld 'Ballorig' in Zoetermeer en is de catering erg beperkt; geen patat en poffertjes, alleen wat drinken en snacks, maar wel allemaal pindavrij!

Jesper en ik waren er al eerder geweest, maar vandaag was Gabi er ook met Ann-Kathrin en een aantal van haar Duitse kennissen, en met wat bekenden erbij vond Jesper het toch een stuk leuker.

http://www.busybodiesplayground.com/


Na Jesper's middagslaapje (niet dus!) zijn we naar onze standaard donderdagmiddag-playdate gegaan. Dit keer bij Charise en Aram thuis. Van te voren was ik bang dat hij er niet naar binnen zou willen, omdat het een onbekende omgeving voor hem is. Gelukkig kwamen we er tegelijk met Gabi en Ann-Kathrin aan, dus was het geen probleem en trok hij direct zijn jas en schoenen uit.


Aram heeft voor Kerstmis een Thomas de Trein- treinset gekregen, dus dat was ook een goede binnenkomer. Jesper heeft al een paar keer met zo'n set gespeeld in de 'Chapters' (grote boekhandel). Volgende week komt het hele spul bij ons spelen.

Geen opmerkingen: