vrijdag 2 mei 2008

Hard werken in Miami

Martijn had ongeveer 2 dagen (waarvan vrijdag op kantoor) om bij te komen na de Europa trip, want op zondagochtend 7 uur moest hij alweer aan het werk; baas Stefan kwam hem ophalen om naar Miami te vliegen voor een regionale meeting voor alle finance managers. Hun hotel lag in Coconut Grove met uitzicht op Key Biscayne. De foto is genomen vanuit Martijns hotelkamer en ziet er wel goed uit. Helaas was het een echte zakenreis en het enige strand wat hij heeft gezien was weliswaar dat van Miami Beach, maar dan wel vanuit het vliegtuig.... Je zou toch bijna medelijden krijgen. Zelfs het zwembad heeft hij niet geprobeerd, in tegenstelling tot de bijbehorende bar. Verder was er naast het hotel een leuk stukje in de Grove met winkels, restaurants en bars (!).

Het was wel een gezellige meeting geweest en hij heeft alle collega's uit de US en Mexico ontmoet. Dinsdagmiddag was er een excursie naar de Everglades om bij Gatorpark een herrieboot in te gaan en langs een paar tamme(?) alligators te varen en vervolgens even te racen op een groter stuk moeras -zonder wildlife, hoe zou dat toch komen?. Dat racen was wel leuk, alleen jammer dat de enige 30 minuten regen in de laatste 4 weken precies moest vallen toen zij in de boot zaten.


Woensdag was hij precies op tijd weer thuis om 's middags live de CL halve finale te zien. Dat is dan weer het voordeel van het tijdverschil. Verder zijn afgelopen week de Raptors uitgeschakeld in de play offs. De Blue Jays hadden een record door 10 van de laatste 12 te verliezen... Ik krijg echt het idee dat betreft sport Toronto net zo goed is als (FC) Den Haag. En dan zowaar onverwacht TFC drie keer op rij gewonnen, helaas gisteravond gelijk gespeeld maar dat was de schuld van Dave vd Berg en zelfs FC DH gaat goed spelen, zal het dan toch een goede soccer zomer worden?

Geen opmerkingen: