zaterdag 29 maart 2008

Het afscheid

Zaterdag 29 maart was het (je raadt het al) heerlijk weer. Martijn is eerst samen met Cees naar de Price Chopper geweest voor de wekelijkse boodschappen. Daarna met zijn allen naar Oud-Oakville / Lake Ontario waar het toch beduidend frisser was. Even in de speeltuin gespeeld en vervolgens op Town Square wat gedronken -op het terras in de zon! Via de slager (lekkere worst)en de bakker (lekkere, dure broodjes) weer terug naar de auto en naar huis.


's Middags zijn de mannen naar een BBQ speciaalzaak geweest op Speers Road. Cees en Eef vonden het zó erg dat we nog niet volledig zijn geïntegreerd, dat ze voor vertrek nog maar snel een BBQ voor ons hebben gekocht: Een echte Weber Spirit E310 die we overal op de wereld kunnen gebruiken en die als het goed is een levenlang meegaat (mits wij hem goed verzorgen, 't is net een kind). Mooi hè? En dat noemen ze hier dan een instapmodel...

Ja, en toen was het alweer zondag, vertrekdag. Jesper heeft ´s ochtends goed zijn best gedaan tijdens de gymles: Hij luistert steeds beter en daardoor gaan ook zijn prestaties vooruit. Sinds vorige week klimt hij ook als een echt apie razendsnel in de touwen -met een beetje ondersteuning van Martijn natuurlijk! De nieuwe juf begeleidt de les beter en de warming-up is ook niet meer zo heel erg lang, want dat was echt een knelpunt voor Jesper.

Gelukkig ging Jesper na de lunch op tijd naar bed, zodat we Cees en Eef met z'n allen naar het vliegveld konden brengen. Hopelijk zou hij dan beter begrijpen dat ze weg waren. Het liefst was hij met opa en oma meegegaan en hij had ook al een vliegtuig uitgezocht: "die groene"(een Dash van Air Jazz). Naar die grote, blauwe KLM 777 keek Jesper niet eens.


Nadat Jesper al twee keer bijna de douane was doorgelopen hebben we maar afscheid genomen van Cees en Eef. Bedankt voor alles, goede reis en tot over 2 1/2 week!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heey,
Komen Cees en Eef dan weer naar Canada, of komen jullie hier heen? :D

Anoniem zei

Hoi,

Jullie hebben, zoals ik kanlezen, heerlijke dagen met Eef en Cees gehad. Was zeker erg gezellig.
Leuke foto's allemaal.
De watervallen zijn erg mooi en groots. Prachig.

In ieder geval tot in april.
Groetjes, Marian

jet&deb zei

Hallo Diependaaltjes,
Ik heb net kennisgemaakt met dit fenomeen. Wat leuk zeg om zo te kunnen volgen hoe het met jullie gaat. Ik heb het laatste verslag helemaal gelezen en de vorigen zo hier en daar. Het is ook al heel veel! Ik ga zeker vaker kijken.
Knuffel van (tante) Marie-Jet en groet van Debby en ...en ... enz.