woensdag 26 maart 2008

Bruins @ Leafs

Dinsdagavond waren in het Air Canada Center de Boston Bruins op bezoek bij de Toronto Maple Leafs. Op het laatste moment had Martijn hier toch nog betaalbare (betaalbaar is een ruim begrip in het NHL hockey) kaarten voor kunnen vinden. Na een paar overwinningen op rij had Toronto weer hoop op de play-offs, gewoon even vandaag en donderdag winnen van Boston. Helaas......


Ondanks het dikke verlies hebben Martijn en Cees het toch reuze naar hun zin gehad, dus een ervaring rijker -en een paar honderd dollar armer- kwamen ze 's avonds enthousiast weer thuis.


´s Ochtends waren de dames trouwens met Jesper naar indoor playground Busy Bodies geweest. Martijn en Cees gingen toen de kaartjes voor de Leafs ophalen in Toronto. Zij waren sneller terug dan verwacht en dus zijn we na het spelen met zijn allen voor een fietsje voor Jesper wezen kijken. Uiteindelijk is er geen fiets gekocht, want daar is hij toch nog wel iets te klein voor, maar Jesper heeft de Toys 'r Us wel met een mooie Tonka kiepauto verlaten!

Geen opmerkingen: