vrijdag 4 juni 2010

Basement Reno

Afgelopen maandag is, een week later dan gepland, onze Poolse Handyman begonnen - soms vergezeld van Italiaanse sidekick. Na een zeer langzame start is het frame vandaag af en kon de (eveneens Poolse) elektricien langskomen voor een offerte. Als het goed is gaat hij maandag alle elektra aanleggen.



Nadat de inspecteur alles heeft goedgekeurd kunnen de muren worden dicht gemaakt. Dan nog verven, elektricien terug voor het monteren van alle schakelaars/stopcontact-wandplaatjes en dan als laatste de plinten en vloerbedekking. Daarna kunnen wij alles in orde gaan brengen voor de eerste kraamvisite; bed in elkaar zetten en opmaken, kast monteren (hopen dat die nog past) en wie weet nog een beetje leuk aankleden. Voorlopig moet Diependaal jr. dus nog even blijven zitten.

NB. De eerste foto is genomen vanuit de deur: Linksachter komt een kast met het schakelpaneel, het schuine muurtje links is van de badkamer. De tweede foto is de muur + deuropening van de badkamer, die we niet gaan afwerken (sorry hooggewaardeerde gasten, maar zover reikt ons budget helaas niet).

Geen opmerkingen: