donderdag 10 juni 2010

Family Fun Fest

De zon heeft de hele dag getwijfeld, maar tijdens het Family Fun Fest van school brak hij gelukkig wel door! Er waren springkussens- en tunnels, schminken, ballonclowns, een loterij en een band. Het was redelijk druk, maar toch hadden we al snel Jesper's vriendjes gevonden en dus konden Jespie, Dylie en Aidie (je moet er maar opkomen) samen gek doen terwijl alle dwazen (lees: de mama's en de papa's) al netwerkend in de rij stonden voor de diverse attracties.




Het schminken was geen succes: Thuis zei Jesper nog dat hij als Spiderman geschminkt wilde worden, maar helaas hadden de onervaren (grade 8?) leerlingen bijzonder weinig keus. Het werd een ijsje op zijn wang, maar zodra Jesper doorhad dat zijn ijs roze was in plaats van rood, zat de schmink heel snel aan mijn spijkerjasje.

Aan de inwendige mens was ook gedacht. Op vertoon van onze bonnetjes konden we de van te voren bestelde Subway sandwiches, koekjes en wat te drinken ophalen. Het was gezellig, de kinderen hebben zich goed geamuseerd, maar na twee valpartijen werd het echt tijd om een ontroostbare Jesper naar huis te brengen.

Geen opmerkingen: