zondag 20 juni 2010

Raceweekend

Twee races voor Jesper dit weekend: De eerste op zaterdagochtend, gelukkig ruim voor zijn voetbalwedstrijd, de tweede op zondagochtend. Dus twee keer vroeg op, al laat mama verstek gaan, want die loopt op het moment het liefst zo weinig mogelijk!

1. De 2km Run Way Walk - zoals de naam al zegt een wandeling op een van de start/landingsbanen van Toronto Pearson Airport, en dat laatste is natuurlijk de aantrekkingskracht van deze loop. Want hoe vaak krijg je nu de kans om ongestraft 'tussen' opstijgende en landende vliegtuigen te lopen?

En het was maar goed dat het een wandeling was, want Jesper had meer oog voor alle vliegtuigen dan voor het neerzetten van een goede tijd.



2. De OTMH Classic - net als vorig jaar op Vaderdag- de jaarlijkse 1km Family Run ten bate van het ziekenhuis. Van te voren heeft Jesper gek gedaan met de Raptor en of de mascotte dit nu had onthouden of niet, ze zijn samen naar de finish gerend. Dat is nog eens een bijzondere haas! Jesper heeft zijn tijd van vorig jaar verbeterd: 6m25s.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Jesper,

Nou jij bent echt een hele grote jongen aan het worden hoor. Het is toch geweldig dat jij 2 races hebt gedaan nou wij zijn heel trots op je hoor.

Een hele dikke knuffel van Jan en Marcella