dinsdag 8 juni 2010

Basement Reno Part II

En zo wordt hier dus de elektra aangelegd: Gaten boren door het frame, snoeren trekken en contactdozen er op vast schroeven. Easy peasy! Nu is het wachten op de rough-in inspection. Pas als de inspecteur alles goedkeurt, kan de boel worden dicht gemaakt. Nu afwachten wanneer de inspecteur van de ESA langskomt - als hij al komt, want ik heb begrepen dat ze het werk vaak genoeg ongezien, telefonisch goedkeuren. Da's makkelijk geld verdienen...



Ondertussen zijn wij begonnen de rest van de kelder leeg te halen zodat straks de vloerbedekking kan worden gelegd. Dat houdt in dat we nog meer troep moeten verslepen naar wéér een andere plek en dat alle laminaat en quarter rounds* er uit moeten worden gesloopt. Daarbij kan Jesper uiteraard heel goed helpen!

Twee verdiepingen hoger is Trevor dinsdag begonnen aan onze badkamer; word ik eindelijk verlost van dat vieze lila-bruine kleurtje op de muren. Nieuw lampje en handdoekrek erbij en dan ziet het er vast heel anders uit -ondanks dat vreselijke beige toilet en bad!



* Een
'quarter round' is het onderste deel van de plint dat wordt gemonteerd in geval van plavuizen, laminaat of parket om eventuele kieren te verstoppen. De vorm is zoals de naam al aangeeft een kwart cirkel.

Geen opmerkingen: