zondag 16 augustus 2009

Martijn's drukke dag

Nadat we vrijdag na het eten nog naar de splash pad waren geweest stond er voor zaterdag een aardig dagje gepland. Na het wekelijkse bezoek aan de supermarkt zijn Jesper en ik naar de YMCA gegaan voor de zwemles en voor de 2e week op rij ging het weer perfect, wat een invloed een nieuwe juf kan hebben...

Voor de middag had ik Toronto FC gepland samen met Richard, Carlos en Pavan. Begin van de week bleek dat Pavan toch niet kon en besloot ik Jesper mee te nemen. De wedstrijd begon pas om 4 uur was en zat dus erg kort op het concert, maar het was perfect om een helft te gaan kijken met Jesper. Toevallig las ik van de week dat een TFC kaartje groundsadmission geeft voor Ontario Place en omdat OP toch al op het verlanglijstje stond zijn we bijna direct na de zwemles richting Toronto gereden. Gelukkig ligt Ontario Place in/aan het meer en stond er een klein beetje wind in de 30+ graden.

Zoals verwacht had Jesper alleen interesse in de splash pad en een hele grote glijbaan met rafts. Om 1 uur hebben we in het theatertje naar een voorstelling van Thomas the Train gekeken en zijn direct daarna weer het water in gegaan. Toen het rond 3 uur tijd werd om naar het stadion te gaan wilde Jesper uiteraard de andere rides in en zijn we dus op weg naar buiten nog wat anders attracties in gegaan. Bij de auto, die echt direct achter de tribune stond, hebben we onze TFC shirts aangedaan en toen waren we er klaar voor.

Jesper had vooral interesse voor het sfeervak naast ons met de trommels en vlaggen. Hij vond het voetbal wel weer leuk maar was waarschijnlijk een beetje te moe door het spelen in die warmte. Verder vond hij Richard opeens wel een beetje eng (daar was de vorige keer bij Richard thuis niets van te merken) en hij had zich op Carlos verheugd maar die moest verstek laten gaan (omdat een tatoo afspraak een beetje uitliep!) Maar in de auto terug naar huis vertelde Jesper dat het toch weer erg leuk was en dat hij volgende keer weer naar het voetbal wil gaan. (TFC heeft gewonnen van DC United en staat nu 3e met volop kans op de playoffs)Op de terugweg hebben we tot vreugde van Jesper een Happy Meal opgehaald en tot zijn boosheid ook de babysitter Lauren.

Tja, toen ik om half een van het concert terugkwam bleek het hardlopen er niet van te zijn gekomen. Vanmorgen om half 9 zondagochtend moest ik ook nog eens invallen bij een collega bij beachvolley dus hebben we vanmiddag maar een beetje rustig aan gedaan.

1 opmerking:

Richardq zei

Nou die Richard is ook wel een beetje eng ;)