zondag 12 april 2009

Paasbrunch

We hadden geluk: De zon deed goed zijn best vandaag, perfecte omstandigheden voor onze Nederlands(talig)e paasbrunch. Zelfs de Easter Bunny is stiekem in de achtertuin langs geweest om eieren te verstoppen. Floortje, Isabelle, Frederike en Jesper hadden in no time alle eieren gevonden -met zo af en toe een aanwijzing van een behulpzame ouder.


Jesper liet zijn buit niet meer los, want ja, stel je voor: Die brutale meiden zouden het zomaar af kunnen pakken. Dus toen ze in zijn kamer gingen spelen ging het mandje ook mee. Wie er toen op het onzalige idee is gekomen het festijn in zijn bed voort te zetten weet ik niet, maar ik was net op tijd om te voorkomen dat zijn beddegoed onder de chocoladevlekken zat... En een lol dat ze hadden! Over het algemeen is het onderling heel goed gegaan, alleen Jesper en Isabelle wilden steeds met hetzelfde spelen, dus dat botste een beetje.

Rond 4 uur vonden Ciska & Wouter en Harry & Tamara het mooi geweest en werden alle enigzins doorgedraaide kinderen in de auto geladen. Voor ons begon toen de grote 'opruimronde'; ongetwijfeld onder Jesper's bezielende leiding was overal in huis al het speelgoed uit kasten, dozen en manden gehaald en op de grond en in bed gegooid. Even later bleek dat we toch nog iets over het hoofd hadden gezien, want Isabelle was haar beer kwijt. Ja, in de logeerkamer waren we niet geweest ... wij niet!

Meer foto's van de little midgets op flickr.

NB. De familie Wanningen (Harry, Tamara en Frederike) hebben we onlangs bij de YMCA leren kennen; Jesper en ik zijn afgelopen dinsdag ook al bij hen thuis geweest en Frederike zit sinds gisteren bij Jesper op zwemles. De Vosmeertjes 'kennen' we al iets langer: Wouter kwamen we vorig jaar tegen bij het Waterfront Festival en Ciska zit in mijn Nederlandse koffieclub èn traint ook bij de Running Room. Zij woonden hiervoor trouwens in Ypenburg!

Geen opmerkingen: