zondag 28 december 2008

Gekke poppetje?!

De kerstdagen zijn weer achter de rug. We hebben het redelijk rustig gehad; het diner bij de Viehmanns op kerstavond ging niet door omdat Ann-Kathrin nog steeds ziek was en dus hebben we op ons gemak voorbereidingen kunnen treffen voor Eerste Kerstdag. Zoals we al eerder schreven heeft Jesper 's avonds chocolademelk en koekjes voor Santa klaargezet en echt waar, de volgende ochtend was alles opgegeten en gedronken en lagen er kadootjes onder de kerstboom!

Uiteraard wilde Jesper het grootste kadootje -dat heel tactisch achteraan stond- direct open maken; we kregen zelfs geen tijd even iets charmanters aan te trekken voor de film. Helaas was er ook geen tijd om wat meer lampen aan te doen, waardoor de filmpjes erg donker zijn. Sorry! De rest van de kadootjes volgden na zijn pap en gelukkig was Jesper helemaal blij met de keuze van Santa. Vooral zijn keyboard was een groot succes (en gelukkig voor ons zit er een koptelefoon bij).

's Avonds kwamen Yma en Nancy bij ons eten en dat was heel gezellig. Ze vonden het ook niet erg voor proefkonijn te fungeren en dat een paar gerechten niet helemaal waren gelukt, ach ...Voor Jesper hadden ze een kadootje van Leapfrog meegenomen en voor ons een fles goede Tequila. Nadat Jesper naar bed was hebben ze gedemonstreerd hoe een echte Mexicaan dat drinkt. Zoals ik al zei, het was héél gezellig!

Vanmiddag zagen we hen alweer, want we waren met z'n allen (= wij, Yma & Nancy en de Tolleys) door Stefan & Nancy uitgenodigd naar het hockey te komen kijken in de box van KN. Dus op naar het Hershey Center voor St.Michaels Majors vs. Kitchener Rangers (OHL). Onderweg kregen we Jesper maar niet aan zijn verstand gepeuterd welke sport we nu gingen bekijken: Iets met schaatsen, maar volgens Jesper kon dat ook football of baseball zijn...

Eenmaal binnen vond hij alles reuze interessant en hij heeft denk ik meer van de wedstrijd meegekregen dan ik. Een onderdeel had toch wel zijn onverdeelde aandacht: Maniac, de mascotte van de Majors, of zoals hij hem noemt "Het gekke poppetje". Superleuk, maar dichtbij was hij toch wel eng. Op Karen's verzoek kwam hij aan het eind van de wedstrijd nog even naar onze box, zodat we foto's konden maken, maar Jesper wilde echt niet!

O ja, 'we' hebben gewonnen met 7-5.

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo allemaal,

Nou je eerste Kerstdagen in Canada zitten er ook weer op en helemaal geslaagd zoals ik kon lezen fijn he een keyboard hopelijk blijven de batterijen niet al te lang bestaan ook fijn dat er een koptelefoon bij zit.
Lieve schatten een hele fijne jaarwisseling en alle goeds en een dikke knuffel.

Jan en Marcella