woensdag 25 juni 2008

Laatste dag met Blocks & Tessels

Dinsdag na de lunch kwamen Sonja en Michael, na een kleine omweg door een slechte wijk van Toronto (foutje!), weer aan in Oakville. De dag was nog lang niet voorbij en aangezien ze de afgelopen week nog geen natuur hadden gezien (??!) zijn we even naar Crawford Lake gereden.

Ja, daar moet je weer zo'n brutale Hollander voor hebben; er staan nergens bordjes dat je er niet aan mag komen (maar dat is natuurlijk wel logisch). Dus wat doe je dan? Ter mijn verdediging: ik was educatief bezig en vroeg Jesper welk dier ik moest voorstellen...

Natuurlijk waren wij er al eerder geweest (zie blog d.d. 5 april 2008), maar toen lag alles nog aardig onder sneeuw en ijs. Oké, het Iroquois dorp was hetzelfde, maar we wisten niet dat er zoveel fauna in het meer zat. We hebben gezien: diverse soorten vissen, kikkers en ... een heuse schildpad!


We zijn niet al te lang gebleven, want de huurauto moest voor vijf uur worden ingeleverd. We waren ruim op tijd bij het AVIS-kantoor, en na de verplichte check (is de auto nog in dezelfde staat als een week geleden of is 'ie ondertussen rijp voor de sloop?) dachten we snel naar huis te kunnen... Helaas, het parttime miepje had bij het ophalen een foutje gemaakt en dus kreeg Michael gewoon weer een rekening van ruim 600 dollar onder zijn neus geschoven. Een paar uur later was het gelukkig opgelost en kon iedereen weer rustig adem halen - we mochten de oplossing wel thuis afwachten gelukkig!

Vandaag zijn Sonja en Michael nog even op zoek gegaan naar een sportzonnebril en na een late lunch bij de Milestones heeft Martijn ze op het vliegveld afgezet. Het was voor alle partijen voor herhaling vatbaar!

Geen opmerkingen: