zaterdag 28 juni 2008

Groot bed voor Jesper

Na een paar weken twijfelen tussen een duur(zaam), mooi, laag bed of een goedkoop maar erg leuk, iets hoger IKEA-bed, hebben we toch maar voor het bouwpakket van onze Zweedse vrienden gekozen.


Jesper lag er in de winkel al in te 'slapen' en eenmaal thuis moest zijn ledikantje ook direkt van hem de kamer uit. Maar totdat we zeker weten dat hij goed slaapt in zijn nieuwe bed laten we die toch mooi nog even staan. Het bed is diezelfde middag nog in elkaar gezet en aangezien wij er twee matrassen bij hebben gekocht kan hij nu kiezen tussen boven of beneden slapen. Het werd boven, maar we kijken even aan of het wel veilig is. Zo niet, dan keren we het bed in zijn geheel ondersteboven en dan wordt het een soort hemelbed (zie eerste afbeelding): dan maar geen loungehoek voor meneer!


P.S. Hij ligt er nu 10 minuten in en hij slaapt; netjes onder de tent en ver weg van het trappetje!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Jesper, Wat een mooi bed is dat, Oma heeft gezien hoe goed jij geholpen heb met het bed in elkaar te zetten. Het lijkt mij super om in zn tent te slapen,slaap lekker in je nieuwe bed. Dag schat dikke kus Opa en Oma LOVE YOU