zondag 10 februari 2008

Verkouden

Het is een rustig weekend hier in de sneeuw. Na het succes van vorige week zijn we zaterdagochtend weer naar Bronte Creek Park gegaan met de 'toboggan'. Daar aangekomen bleek Jesper toch geen zin te hebben in wat dan ook. Na 2 ritjes van de heuvel was meneer het zat en zijn we weer terug gegaan naar huis. We hadden speciaal de filmcamera meegenomen, dus er staan wel nieuwe filmpjes op youtube maar Jesper was niet zo fanatiek als vorige week.

Zaterdagavond bleek Jesper wel erg verkouden te zijn; hij had een zware avond met wat koorts, maar heeft na een zetpil wel goed geslapen en zondag was de koorts over. Helaas werkt de paracetamol niet tegen een rotbui...

Het is vandaag een stuk kouder (-10 met winchill -22) dus Martijn kwam een beetje rood terug van zijn duurloop (9 km, 54 minuten) vanmorgen. We zijn niet met Jesper naar gym gegaan om geen risico te nemen. We willen wel dat hij volgende weekend fit is als we naar Deerhurst gaan. In plaats van gym zijn we even naar IKEA geweest en hebben een eettafel + stoelen voor in de keuken gekocht. Tafel en stoelpoten in de kleur brown-black en hoes Gobo voor de stoel. De tafel heeft nog een inlegblad zodat er 4-6 personen aan kunnen zitten.


1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo luitjes,

Ja het is vervelend als een kind zwaar verkouden is en een zetpil werkt dan inderdaad goed.
Het zou lekker zijn als er ook een stofje in zou zitten tegen een rotbui, maar helaas dat hebben ze nog niet uitgevonden.
Je meubels zien er ook weereens goed uit hoor lekker he zo'n grote keuken.

Dikke knuffel en liefs

Jan en Marcella