zondag 3 februari 2008

Tobogganing

Na het gymmen hebben Martijn en Jesper mij opgepikt om nog even snel voor ons -de volwassenen- skibroeken o.i.d. en een 'toboggan' te kopen. Als het lukt willen we die vanmiddag testen in Bronte Creek Park.

Bronte Creek Park ligt 2 afslagen verder aan de QEW, ongeveer 10 minuutjes rijden bij ons vandaan. Je betaalt 12.85 dollar per voertuig om het terrein op te komen en dan zijn er allerlei voorzieningen en natuurlijk veel mooie natuur. Wij zijn eerst even naar de kinderboerderij en speelzolder gegaan, maar Jesper wilde liever buiten in de sneeuw spelen.

Doorgereden naar de volgende parkeerplaats (afstanden zijn best aardig) en toen met onze nieuwe 'toboggan' naar de heuvel gelopen. De helling zag er toch best indrukwekkend uit, dus we hebben Jesper er niet in zijn eentje af laten gaan en zijn zelf ook niet volluit gegaan. De eerste keer had Jesper even nodig -zo'n 5 meter- om te besluiten of hij het wel leuk vond, maar daarna was het alleen maar gillen van plezier en na afloop steeds zeggen "nog een keer, nog een keer", zelfs het onvermijdelijke heuvel oplopen weerhield hem er niet van.




Bij de parkeerplaats was een mini-helling en daar hebben we Jesper nog wel even in zijn eentje vanaf laten glijden... Whipe out!!!



Geen opmerkingen: