vrijdag 19 november 2010

A "reel" Christmas at the movies en nog meer herrie

Dat was het thema van de Oakville Santa Parade dit jaar. En dus zagen we, nadat burgervader Rob Burton al wuivend als de koningin voorbij was gereden, Spiderman, Alice in Wonderland, wel 3 x de Grinch, Star Wars, Pirates of de Caribean en ander aanverwant spul langs gaan. De volgorde van de parade was niet altijd even handig: Zo zat het Oakville Choir tussen een groep mini-motoren en een drumband in. Erg veel hebben ze denk ik niet gezongen!

Gelukkig was het goed weer dit jaar (droog, niet zo koud) zodat we Julia ook een tijdje uit de wagen hebben kunnen halen. Ze vond het reuze interessant allemaal en volgde de hele stoet. Ze heeft het echter niet gered tot Santa: 10 minuten van te voren vielen haar ogen dicht en heb ik haar weer in de Bugaboo gelegd - dit tot verbazing van veel omstanders, "kan ze zo slapen?"


's Middags zijn de mannen, gewapend met 2 maten oordopjes, vertrokken naar het Copps Colliseum in Hamilton voor Monster Jam!!! Spiderman, Grave Digger, After Shock, Iron Warrior en Black Stallion vlogen door de lucht om vervolgens op wat oud schroot te landen. Het leukste was nog wel de reclame op de boarding "Cars wanted" (dat vond ik tenminste bij het zien van de foto's). Er was ook een groepje quads die door de zandbak scheurden en er waren crossmotoren die allerlei trucs deden. Maar voor Jesper was er maar een de beste/leukste: Grave Digger! Hij kwam thuis met een Grave Digger vlag en autootje. Met grote gebaren probeerde hij mij uit te leggen wat hij allemaal had gezien en wat de monster trucks deden. Het hele verhaal moest er uit nog voor hij zijn jas en schoenen had uitgetrokken!

Op zondag had Jesper eindelijk eens geen verjaardagsfeestje, dus kon hij naar de YMCA om te voetballen. Had ik eigenlijk eerder al gemeld dat zijn inschrijving voor het herfstseizoen bij de Oakville Soccer Club was kwijtgeraakt? Zelfs Martijn's aanbod om weer coach te worden leverde geen plek op voor Jesper. Vandaar dat hij nu even bij de Y speelt. Bij de Y worden ze ook echt getraind voor ze een potje voetballen, dus achteraf is dat wel leuk. Minder leuk is dat veel van Jespers vriend(innet)jes deze periode jarig zijn en dat graag op zondag rond de lunch willen vieren, waardoor hij de helft van voetbal mist. Nou ja, het is niet anders.

's Avonds hadden we Stefan & Nancy en Pavan te eten. Erg gezellig en het was ook veel te lang geleden; Pavan had Julia zelfs nog nooit gezien. Voor haar had hij (ook namens Nikhitha natuurlijk) een giftcard van The Children's Place mee genomen en voor ons een kaart en de film Babies.

1 opmerking:

duijsensfamily zei

Ja dat monster Jam is echt een mannending! Mees en Erik zijn er ooit naar toe geweest in het Gelredome.
Was wel bijzonder!
Leuk die Santa parade, we hebben er nog geen gezien dit jaar. In Erin wilde Mees bij nader inzien niet en Myrthe was paardrijden, ach misschien volgend jaar!
Groetjes uit Hillsburgh!