zondag 4 oktober 2009

Hollandse gezelligheid


Eens in de twee jaar vind de Dutch Bazaar plaats. "Gezellig" denk je dan! En: "Lekker een broodje kroket eten". Maar na het bekijken van de website kwamen de twijfels. Maar ach, het was gisteren slecht weer en Harry, Tamara en Frederike zouden ook gaan (ook voor die kroket), dus zijn we na de lunch toch maar in de auto gestapt -met Jesper èn Frederike achterin, want dat is gezelliger.

We hadden amper de auto geparkeerd of we hadden al spijt dat we waren gegaan; hele busladingen 65+-ers kwamen Thornhill Community Center uit. Maar, de kroket en erwtensoep lonkten en na een snel rondje door het bizarre bazaar-deel zaten we dan ook te eten. De kids hebben nog een 'hoedje-van-papier' en windmolentje gemaakt en gesjoeld en toen gingen we (netjes in de eigen auto's) weer richting huis.

NB. Het is niet dat we hier nergens kroketten kunnen kopen hoor: De Nederlandse winkel heeft ze en er is ook een slager in St. Lawrence Market die ze schijnt te hebben, maar wij hebben geen frituurpan en dan houdt het op.

1 opmerking:

Richard zei

Ben er een paar jaar geleden voor de laatste keer geweest. Ik vind het zelf al niet veel aan maar voor een buitenlander die ik had meegenomen is het echt niks :p

Het jammere is dan dit dus het eigelijk het grootste Nederlandse evenement van de GTA is.