zaterdag 31 oktober 2009

Hallowe'en

Frederike en Tamara waren net voldoende hersteld van een (Mexicaans?) griepje, zodat zij en Harry (bij gebrek aan kinderen bij hen in de buurt) bij ons Hallowe'en konden vieren. Na de lasagne werden de kinders omgekleed in Tinkerbell- en Thomas the Train-kostuum terwijl de eerste trick-or-treaters al voor de deur stonden.

De papa's moesten zich ook snel in hun Bumba- en vampierpak hijsen, nog een beetje schmink en weg waren ze. Eerst naar overburen Kevin & Laura die dit jaar hun garage hadden opengesteld. Niet dat Thom en Tink er lang bleven, het donker en de enge muziek waren een beetje teveel van het goede, maar de volwassenen vonden het geweldig! Wij, de mama's, hebben ook heel even onze post verlaten om het van dichtbij te bekijken.

Na een half uurtje waren ze weer binnen; Frederike was toch wel erg moe en kreeg het nogal koud. Ach, in die tijd hadden ze toch wel genoeg snoep verzameld. Er werd trouwens regelmatig gevraagd wie dat grote gele geval moest voorstellen... Studio 100 is hier nog niet doorgedrongen!

NB. Inclusief Jesper zijn er 5 Thomassen gesignaleerd in de straat.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Jesper,

Nou jij ziet er dit jaar weer eens geweldig uit zeg. Je bent zeker lekker als een trein door de straten gegaan helemaal top hoor en je hebt ook een mooi vriendinnetje hoor.hahaha.

Dikke kus
Jan en Marcella