zondag 25 oktober 2009

Weer een Jesper-zondag

Met evenveel enthousiasme als vorige week ging Jesper vanmorgen naar Soccer. Deze week was het team compleet en dus hebben we in de rust een 'elftal-foto' gemaakt:

Bovenste rij v.l.n.r.: Coach Martijn, Tyler, Kyle, Dan.
Vooraan: Jackson, David, Jesper, Sian, Emma.

Geen van de voetballertjes laat zich hinderen door enig gebrek aan kennis van het spel; iedereen rent lachend achter de bal aan en schopt deze in elk net dat in de buurt is. Eén meisje (niet van ons team!) was nog niet overtuigd van haar traptechniek; zij stopte na een solo van voor de middenlijn ongeveer een meter voor het goal, pakte de bal op, legde hem met haar handen nog wat dichterbij, en schopte hem vervolgens in het net!!!

Na de lunch gingen we naar het Rogers Centre voor.... Toot,toot, chugga, chugga, Big Red Car... The Wiggles go Bananas! Harry, Tamara en Frederike waren er ook en het was net als vorig jaar een groot succes. Misschien nog één keertje, en dan is Jesper wel te groot denk ik... Geen foto's gemaakt dit keer, wel een filmpje op Youtube gezet (zie sidebar).

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Jesper, je ziet er mooi uit in je voetbalkleding, het hele team ziet er trouwens mooi uit en leuk dat pappa jullie leider is, hij heeft vroeger een goed voorbeeld gehad.Opa heeft gehoord dat jij lekker kan voetballen en hij is blij dat je weer beter bent.
Een dikke knuffel van opa.

Sam zei

Hahaha, vrouwen en voetbal...;) Ze weten nog steeds niet wat buitenspel is!!!
Xx