maandag 9 februari 2009

Verjaardag Yma

Hoe oud ze morgen wordt is enigzins geheim (ik geloof 42), maar afgelopen zaterdag hadden we een feestje op 10th Line in Mississauga. Partner Nancy had heerlijk Mexicaans gekookt: Kleine tortillas met beef/paprikavulling, een soort van bruine bonensoep (milde en pittige versie) en zelf gemaakte guacamole en salsa. Uiteraard vloeiden de Tequilas en Sangrita rijkelijk!

Het was redelijk druk in hun bescheiden townhouse, maar aangezien men hier toch niet perse in een kringetje hoeft te zitten, pastte het makkelijk. Zelfs Jesper die achter Basará aanrende kon niet al te veel kwaad aanrichten. Zelf heeft hij door al zijn drukke gedoe wel schade opgelopen; tijdens een val van de bank (hij werd al een beetje moe, dat moet gezegd) landde hij op een hoektafeltje en kreeg in no time een gigantisch ei op zijn hoofd. Brullen natuurlijk, maar een half uur later was Basará alweer de klos!



Eerder op de avond heeft hij samen met Pavan zijn nieuwe boekjes gelezen. Heel eigenaardig, hij had Pavan pas één keer eerder gezien, maar ging naast hem zitten of het zijn beste vriend was. Ook Stefan K. werd door Jesper aan het werk gezet: Hij moest Winnie the Pooh inkleuren. Op onze (Nancy K. en mijn) suggestie dat Stefan dit maar bij Kuehne moest invoeren ter ontspanning voor de werknemers, werd vreemd genoeg niet gereageerd.

Jesper en ik zijn samen op tijd vertrokken, de rest heeft er nog een gezellige avond van gemaakt. Morgen doen ze het tijdens de lunch nog even dunnetjes over.

Geen opmerkingen: