zaterdag 21 februari 2009

Moroccan Night out


Vandaag hebben we eindelijk weer eens de babysitter ingeschakeld: We waren uitgenodigd door een ex-'collega' van mij om te gaan eten in Toronto in The Sultan's Tent, een Marokkaans restaurant. We waren met z'n tienen: Jennifer & Jason, Beverly & Luigi, Dennis (Nederlander) & Julia, Katherine & Martin en wij tweetjes. We waren zeer bevoorrecht met ze mee te mogen, want blijkbaar is er een aardige wachtlijst om bij dit restaurant binnen te komen; Beverly had de reservering twee maanden geleden gemaakt!


Het restaurant is bij uitstek geschikt voor groepen, want links en rechts van het gangpad waren allemaal 'tenten' ingericht met vier tafeltjes. Aan het gangpad zelf waren ook wel tafeltjes voor twee personen -met megastoelen. Bij de prijs van het zeer smakelijke (verplichte)viergangen diner zit ook entertainment inbegrepen in de vorm van twee buikdanseressen, die ongeveer 45 minuten heupwiegend en buikrollend de hele tent doorgaan. Zo veel te eten en te zien en dan nog sta je na tweeënhalf uur alweer buiten. Ja, de keukens in dit land zijn goed georganiseerd!

1 opmerking:

Unknown zei

Hallo luitjes,
Zo te zien waren de buikdanseressen aan de 'vlezige' kant en ik kan mij zo indenken dat dit Marokkaanse restaurant veiligheidshalve ook maar wat vegetarische alternatieven op de menukaart heeft staan ...
Groet,
John.