zondag 17 januari 2010

Disney Playhouse Live

Zaterdagmiddag zijn we na de zwemles met z'n drietjes naar COPPS Coliseum in Hamilton gegaan voor een voorstelling van Disney Playhouse Live. We hadden het geluk dat we "veld" stoelen hadden op de 3e rij recht in het midden van het podium. Het zicht was perfect, alleen jammer dat de ijsvloer nog onder de vloermatten lag waardoor het nogal fris was... Het was een leuke show met onder andere Jesper's favoriet Handy Manny en zijn Tools.


Zaterdagavond is Martijn voor de eerste keer in zijn leven naar een bokswedstrijd geweest. Er was een box gala in het Hershey Center en collega Mark (tevens papa van Aidan) had de KN box met een aantal (boksende) agenten en er was een extra kaartje. Het was leuk om een keer te zien; gelukkig was er weinig oponthoud en zeker de eerste partijen waren erg leuk (met 2 zware KO's). De sfeer was goed en de hal zat lekker vol.

Zondagochtend was de laatste wedstrijd van het huidige soccer seizoen. Daarom had de coach besloten het hele team na de wedstrijd uit te nodigen voor een ontbijt bij ons thuis. Met twee afzeggingen hadden we toch nog 8 volwassenen en 8 kinderen op bezoek. Het is een gezellige drukte geworden: De kinderen hebben zich uitgeleefd in de kelder en boven was het gezellig met de ouders onderling. Jesper heeft iedereen heel goed met al zijn speelgoed laten spelen, alleen waren we hem op het einde even kwijt... hij zat -met de deur dicht- met het enige meisje lekker op zijn bed te spelen!

Wat foto's van de zaterdag op flickr.

Geen opmerkingen: