dinsdag 12 januari 2010

Canadees staatsburger in de maak?

Vanaf vandaag mag de hele wereld het weten (wat je letterlijk en figuurlijk kan opvatten zodra je een blog schrijft):

Jesper krijgt over een kleine 6 maanden een broertje of zusje!

Echo met 11 weken, 2 dagen: Het wurn is ongeveer 43 mm groot
We (ik) hebben lang getwijfeld of we "er voor zouden gaan" en toen de knoop eenmaal was door gehakt hebben we toch nog maar even gewacht of de uitslagen van mijn eerste Canadese physical goed waren en ook gezorgd dat we afgelopen september met de hele familie naar de bruiloft van Jeroen en Laura konden. Helaas is het niet gelukt toen al persoonlijk het goede nieuws te kunnen vertellen, maar ja, het krijgen van een baby valt natuurlijk niet te plannen.


Maar nu dus toch! D-Day is 7 juli, maar net als bij Jesper zullen we ons daar niet al te veel op vast pinnen. Hebben we die hele baby-uitzet toch niet voor niets bewaard en meeverhuisd! Staan we alleen wel direct voor een praktisch 'probleem': De logeerkamer wordt kinderkamer en daarmee zijn we door onze slaapkamers heen. Daar zit je dan met je grote huis! Gelukkig hebben we een ruime kelder en het idee is om in het onafgewerkte deel nog een slaapkamer te realiseren. Nu alleen hopen dat we de huiseigenaren zover krijgen dat zij dat voor ons regelen en bekostigen...

Omdat we dit blog niet willen gebruiken om alle zwangerschapsperikelen te publiceren, hebben we daarvoor een apart blog aangemaakt dat te vinden is onder mijn profiel (zie rechter menubalk). Voor het gemak hieronder ook de link zodat de geïnteresseerden het alvast kunnen bookmarken. Er staat al een aantal berichten op (ja, WIJ zijn hier al even mee bezig):

babyblog

Zodra ons ultieme Canada-souvenir is geboren, zullen we ons weer louter op dit blog concentreren.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo,

Wat een fantastisch nieuws. Een klein broertje of zusje voor Jesper!!!! Wat gaaf.
Hoe voel je je Amanda, nog wat zwangerschapskwaaltjes....
Je hebt het op een mooi moment naar buiten gebracht, op je verjaardag. Dat is dus dubbel gefeliciteerd vanuit Zoetermeer van ons.
Geniet van deze tijd, want je weet het, het is zo juli.

Kus,
Marian en Hans

Anoniem zei

Hallo Amanda-Martijn en Jesper,

Wat een geweldig nieuws hé ,wie had dat kunnen denken zo snel na de geboorte van Amber weer een klein Diependaaltje op komst.
Heerlijk straks een klein broertje of zusje voor Jesper.Nogmaals gefeliciteerd en geniet van deze tijd .

Kus,
Eef, Ma

Richard zei

Geweldig nieuws. Gefeliciteerd.

Anoniem zei

hallo alledrie


gefelciteerd met dit leuke nieuws


liefs sandra

de assistente van de dr
en de rest van de assistentes

Albin zei

van harte gefeliciteerd. Ook straks een kleine Canadees erbij. Dat is toch wel heel speciaal! Een kind erbij is altijd speciaal, maar één met een Ca paspoort helemaal. Veel geluk de komende tijd. Als je vragen hebt kun je altijd met Katinka mailen of skypen. katinkadeboer [@] tiscali.nl

Anoniem zei

Hallo Amanda en Martijn,

Wat een fantasties nieuws zeg een broertje of zusje voor Jesper super hoor.
Hopelijk voel je je nu een stuk beter en we hopen dat de zwangerschap verder ook naar wens mag verlopen. Pas goed op je zelf en wij nemen hier wel een borrel op dit gewldige nieuws.
Kus voor Jesper en natuurlijk een hele dikke knuffel voor jullie.

Heel veel liefs,

Jan en Marcella

Anoniem zei

Van harte profciat met jullie zwangerschap!
En ik zal je babyblog met plezier volgen, ben eens benieuwd hoe je de verschillen ervaart tussen zwanger zijn in Nederland en zwanger zijn in Canada.

john.diependaal@hetnet.nl zei

Hoi Amanda, zo kunnen we jou feliciteren met je verjaardag (wel zo makkelijk want Mirjam 'verjaart' op dezelfde dag) en nu kunnen we jou en Martijn gelukwensen met de komst van een vierde Diependaaltje in Canada. Leuk ook voor Jesper, een broertje of zusje erbij. Wij wensen jou een prima zwangerschap toe en veel succes bij het 'herinrichten' van jullie woning. Hartelijke groet, John en Solange.

Sam zei

Joepie, joepie JAAAA!!!
Ik krijg er weer een (achter -achter) Neefje of nichtje bij!!
Super goed nieuws! Van harte gefeliciteerd!
Ik zou zeggen flink gaan bloggen, want ik wil van alles op de hoogte blijven!!
Kus Sam

Anoniem zei

Hoi Martijn, Amanda en Jesper,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe wereldburger in de maak. Als ik zo het babyblog lees gaat alles naar wens. Houden zo! Weet Jesper het al of heeft hij nog niets in de gaten? Geniet met z'n drietjes van deze periode!
Groetjes,
Annemiek, Fred, Brian en Liora

Anoniem zei

Gefeliciteerd hoor!!
En ik heb het babyblog in favorieten gezet, ik ga jullie volgen dus;)

Liefs Majel