vrijdag 1 januari 2010

Happy 2010!

De avond begon voor Harry en Martijn met de Resolution Run in down town Oakville: Om 5 pm een half uurtje rennen, waarna in Lees Lane de erwtensoep klaar stond. Het was gezellig druk, want Tamara's ouders en haar oma waren ook nog steeds op bezoek. De dames hadden de halve dag oliebollen en appelflappen (met gaatjes) staan bakken. Jammie!


Na het eten ging Frederike een paar uurtjes slapen en dat leek Jesper ook wel een goed idee, dus hebben we ze samen in het grote bed neer gelegd. Uiteraard werkte dat niet, want Jesper bleef maar kletsen en probeerde ondertussen de decoratieve stickers van de muren te pulken. Nu kan Jesper best een avondje doorhalen, maar tot na twaalven en zonder gezelschap van andere kindjes??? Ja dus (wij geloven het nog steeds niet). Hij heeft urenlang heel lief gespeeld, in z'n eentje, en zo af en toe met een papa of mama, opa of (overgroot) oma.

Even voor middernacht werd Frederike wakker gemaakt, want we hadden ... VUURWERK! Heel spannend natuurlijk en de kwaliteit was gelukkig best goed. En al waren we bijna de enigen in de buurt die vuurwerk afstaken, het leek toch bijna op een ouderwetse Hollandse Oud & Nieuw.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Amanda en Martijn en Jesper,

Fijn dat alles goed is verlopen en dat jullie een gezellige oud en nieuw hebben gehad.
Nogmaals alle goeds en een dikke knuffel voor jullie allemaal.

Liefs,

Jan en Marcella

Anoniem zei

Klinkt als een gezellige oud en nieuw!
De beste wensen voor 2010.
(vanuit het koude nederlandse noorden;))

Groetjes, Mariëlla

Albin zei

Beste wensen ook voor jullie! Er was niet stiekem een buurman die toch de politie alarmeerde?