zondag 13 september 2009

Piraten in Tinsel Town

Oprah is in Toronto! De Jonas Brothers zijn gesignaleerd in de Zara! George Clooney, Penelope Cruz, Matt Damon ... Oprah is in Toronto!!!

Wij hoefden ons niet in de TIFF-gekte te storten, want wij hadden ons eigen feestje: Jesper's verjaardag hebben we hier nog eens gevierd, dit keer met al zijn vriendjes en vriendinnetjes. Nou ja, niet allemaal, maar als het aan Jesper had gelegen hadden we de hele klas uitgenodigd, die kwam me toch met een waslijst aan namen!

Het werd een piratenfeest in Coronation Park. Het weer was geweldig en de kleine piraatjes hebben een geweldige middag gehad. Nadat iedereen 'binnen' was kwam Jesper erachter dat we de taart niet hadden - ik had het niet beter kunnen plannen- en daar moesten we dus naar op zoek. Bleek dat een andere piraat hem onder een boom had verstopt zeg! Snel aansnijden, want het werd steeds warmer. Martijn's rit naar Mount Pleasant (TO) was niet voor niets geweest: De (dure) nut-free chocolade taart van hbi smaakte super!

Daarna ging Jesper met de meisjes aan de haal: Ring Around The Rosy (soort Jan Huigen in de ton) is denk ik nog nooit zo wild gespeeld! Verder hebben we geen kind aan ze gehad, want de rest van de tijd zat iedereen in de splash pad. Aan het eind van het feest vond ik 'toevallig' een schatkaart in de koelbox -zo leuk dat die ukkies alles nog geloven- en gingen ze op zoek naar de schatkist met loot bags.

Voor ze naar huis gingen nog even snel alle tattoos vervangen die het geweld van de splash pad niet hadden overleeft. Groepsfoto van de overgebleven feestgangers gemaakt en dat was het dan. Na een spontane BBQ met de familie Wanningen en Pavan was het dan echt voorbij. Vier jaar alweer ...

Geen opmerkingen: