maandag 22 maart 2010

Nieuwe bolide

De integratie in de Noord Amerikaanse suburb is bijna compleet. Het 2e kind is onderweg, Jesper zit op soccer en binnenkort ook op blastball (eerste vorm van baseball) en vanaf deze week hebben we ook de auto die daar bij hoort. Alleen de golden retriever missen we nog.

Er zijn mensen die er een sport van maken elke keer dat ze hun auto voor de jaarlijkse beurt wegbrengen, met een nieuwe thuis komen. Wij krijgen een tweede kind, dus hebben we een grotere auto nodig?! Onzin natuurlijk, al heeft het er wel wat mee te maken. Want met twee kinderstoeltjes op de achterbank blijft er weinig (zeg maar geen) ruimte over voor alle kraamvisite.


Nu wil het geval dat Martijn een paar nieuwe collega's heeft die op zoek zijn naar een lease-auto. De Pontiac Torrent blijft een gewilde auto, maar vanwege de slechte financiële situatie least GM niet meer. En daar komen wij in beeld. Onze (lees: KN's) lease op de Torrent loopt nog ongeveer 1,5 jaar en KN maakt het niet uit welke werknemer een nieuwe auto least. Na kort onderzoek blijkt de Honda Odyssey maar ietsje duurder te zijn dan onze huidige Pontiac, maar voor dat geld heb je wel een 7/8 seater. Oké, hij oogt minder leuk dan de Torrent, maar voor een van ziet hij er nog best aardig uit en we doen dit natuurlijk wel voor het gemak.

Het hele proces was binnen een week afgerond en afgelopen vrijdag stond er een spiksplinternieuwe Honda bij ons voor de deur.

2 opmerkingen:

Unknown zei

mooie auto. Ben benieuwd naar jullie ervaringen. Wij denken er zelf ook over zo'n model uit de VS deze kant te laten opkomen. Albin

Anoniem zei

Vind het best een mooie auto hoor!

hoewel ik m niet zou willen ruilen tegen ons aftandse oude vwbus;)

Veel veilige km's met jullie nieuwe auto;)

xxMajel