maandag 11 april 2011

APK Julia

De laatste tijd gebeurt er weinig op het blog, dit in tegenstelling tot ons leven. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor onze verhuizing naar Zwitserland, waaronder het opzetten van een nieuw blog. Binnenkort zullen daar de eerste berichten op staan. Ik houd jullie op de hoogte!


Tussen alle verhuisperikelen door gaat het dagelijks leven gewoon verder en zo wilde ik Julia persé met 9 maanden laten meten en wegen, gewoon omdat het leuk is! Het resultaat zie je hierboven: Qua lengte (75 cm) blijft ze nog net binnen de bandbreedte, haar gewicht (9 kilo) is gemiddeld.


Motorisch is Julia vooralsnog lekker lui: Ze kruipt niet, probeert zich niet op te trekken en als we proberen haar te laten staan, zakt ze snel weer door haar knieën. (Daar zijn die dingen toch voor?) Wel schuift ze op haar buik achteruit de hele kamer door, tot ze ergens klem zit tenminste, want een achteruitkijkspiegel zit er niet op natuurlijk! Ze heeft vier tanden en eet alles wat los en vast zit, letterlijk: In tegenstelling tot Jesper stopt zij werkelijk alles in haar mond, zelfs de Trip-Trap moet er aan geloven! Haar ochtendslaapje kan ik al bijna laten vervallen, niet omdat ze het niet meer nodig heeft, nee, madam heeft het veel te druk om te slapen! (Maar ze ligt net zo makkelijk een uur in haar bedje te spelen hoor.)

Na het bezoek aan de huisarts moest ik even snel bij de apotheek wat hormonenzalfjes voor het span halen, dus heb ik ook maar direct wat luiers meegenomen. Nog steeds maatje 2 (5-8 kilo);  Voorlopig zit haar gewicht niet op haar heupen en billen!

1 opmerking:

duijsensfamily zei

dat gewicht op die heupen en billen komt nog gauw genoeg en dan raak je het ook niet meer kwijt :-(
Maar leuk om haar groeicurve zo bij te houden!
Ben benieuwd naar je nieuwe blog!
Gr. Claudia