zaterdag 17 juli 2010

OSC Gala Day en reptielen

Vandaag was de laatste dag van het outdoor soccer seizoen; Gala Day. Op deze dag spelen alle teams van de club U4 (9 divisies van 8 teams) en U5 (11 divisies van 8 teams) een korte wedstrijd op hetzelfde complex, naast de indoor hal van de club. Op het veld ernaast staan naast een podium ook allerlei luchtkussens en andere stands. Aangezien elk team uit 8 spelers bestaat en elke speler gemiddeld bij zich heeft: twee ouders, een broertje of zusje, aantal stoelen, koelbox, etc., was het een aardige drukte op Pine Glen.

Wij kwamen met z'n viertjes aan in de warme zon en waren heel blij dat er op het veld nog een lekker windje stond -om 9 uur stond het kwik al op 30 graden. Jesper heeft met het hele team goed zijn best gedaan en hij keek al helemaal uit naar de huldiging na de wedstrijd op het podium.


Tijdens de wedstrijd kwamen er donkere wolken over waaruit een paar druppels vielen, maar onderweg naar het podium... verandere dat in een flinke hoosbui. De spelers hebben onder het (ingepakte) doeltje van coach Mike geschuild en mochten daarna het podium op om te worden voorgesteld en een mooie medaille in ontvangst te nemen van coach Mike. En daarna... hard rennen naar de auto! Eind september begint het indoor seizoen weer. 

Later in de middag hadden we een verjaardagfeestje omdat Wes drie werd. Dit keer geen trip naar een indoor playground; Mark en Danielle hadden een reptielen feestje geregeld! Wegens de hagelbuien vond dit in de woonkamer in plaats van de achtertuin plaats, maar de kinderen hebben er niet minder van genoten. Jesper had vandaag geen zin om de dieren aan te raken; "Ik ben Spiderman en die komt niet aan dieren", en soms was het een beetje eng, maar gelukkig waren papa en mama en vriendjes Aidan en Dylan vlak bij.

Sir William
Het was wel een leuk beeld, alle kinderen die op een rijtje kijken naar de slangen, hagedissen en een flinke schildpad (Sir William), de mannen uiteraard aan het keukeneiland naast de grote koelbox (...) en de drie baby meisjes gaan van hand tot hand bij de vrouwen in de kamer.

Meer foto's van het OSC Gala en Wes' feestje op flickr in de Summer Break deel 1 set.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo lieve Jesper,

Nou het was wel jammer van de regen, maar zo te zien heb je er wel van genoten.Ik zou die slangen hagedissen ook een beetje eng vinden hoor.
Lieve schat van hier een dikke knuffel.

Liefs,

Jan en Marcella