zondag 4 april 2010

Happy Easter!

Op het allerlaatste moment besloten we een paar dagen weg te gaan met Pasen. Na wat gegoogel vond ik op dik een uur rijden het Nottawasaga Resort - aan Highway 89, tussen Cookstown en Alliston. Grote vereiste was een Easter Egg Hunt voor Jesper en die organiseerden ze. Daarnaast was er nog veel meer te doen: o.a. zwemmen, games room, tennis, midgetgolf en recht voor de deur 3 echte golfbanen. 3 keer raden wat er als eerste de kofferbak in ging: Juist, Martijn's golftas!


Onze kamer had uitzicht op de vallei en de golfbaan en lag ook goed op de zon. Dat was weer fijn voor mij, want terwijl Martijn en Jesper zich in het zwembad amuseerden, zat ik heerlijk met een boekje op het balkon. Met zijn drieën zijn we zowel vrijdag als zaterdag naar de driving range geweest (goede matten!). Het was gelukkig niet al te druk zodat ook Jesper een paar balletjes kon 'slaan'.

We zijn er van vrijdag tot zondagmiddag gebleven. Bijna waren we eerder weg gegaan; voor het eerst sinds de geboorte van Jesper hadden we een gewone hotelkamer en het duurde uren voor Jesper in slaap viel (zó leuk als papa en mama naast je zitten) en toen hij 's nachts rond 2:00 uur wakker werd om te plassen viel hij pas na 4:00 weer in slaap - en wij dus ook ... Dat doen we dus voorlopig niet meer. Dan maar wat meer geld uitgeven; een goede nachtrust is ons heel wat waard.

Meer foto's in de Voorjaar 2010 set op Flickr.

1 opmerking:

Anoniem zei

HALLO AMANDA EN MARTIJN,

JA HET IS HEERLIJK HE OM EENS EEN WEEKEND JE WEG TE ZIJN UIT DE SLEUR, MAAR ALS JE DAN EEN MANNETJE HEBT DIE HET LEUK VIND OM LEKKER LANG WAKKER TE BLIJVEN RUST JE NOG NIET LEKKER UIT HE. KINDEREN KUNNEN DIT GOED VOL HOUDEN. NOU IK ZOU ZEGGEN PROBEER NU GOED TE RUSTEN HEB JE TOCH HARD NODIG.

LIEFS EN EEN KNUFFEL,

JAN EN MARCELLA