donderdag 10 december 2009

Christmas concert op school

Al weken werd er druk geoefend. Jesper kwam steeds thuis met verhalen over de gym en stage en de laatste week was hij de dagen aan het aftellen. Vanmorgen kwam hij onze slaapkamer inrennen met: "Papa, mama, komen jullie straks ook naar school?" Het jaarlijkse Christmas concert van Pope John Paul II Elementary School is blijkbaar een hele gebeurtenis.

JK en SK klassen (ochtendlichting) op het podium in de gymzaal

Om half 9 heeft Martijn Jesper op school afgeleverd en om half 10 waren we alweer terug, druk op zoek naar een plekje om de auto te parkeren, want wij waren niet de enigen. De klassen werden net door hun juffen naar het podium gedirigeerd dus wij zochten snel een plekje in de aula tussen de andere paparazzi, eh ouders. Na een korte speech van de principal, Mr. Starr, ging dan eindelijk het doek open. En daar zaten/stonden alle kleuters: Wat een engeltjes! Braaf volgden ze de aanwijzingen van hun juffen en zongen alle liedjes. Er viel geen onvertogen woord, er werd niet stiekem aan haren getrokken en iedereen, maar dan ook iedereen, bleef op zijn plek.


Na afloop moesten ze van de vice-principal nog even blijven zitten zodat "alle trotse ouders nog een foto konden maken". Je had de horde ouders moeten zien voor dat podium, waanzinnig! Daarna mochten we mee naar de klas voor een snack en om wat na te praten. En gelukkig voor Jesper hoefden papa en mama niet zijn snack te delen, maar was er genoeg voedsel aangerukt om een heel weeshuis te voeden.

Ook nu staan er weer filmpjes op Youtube en foto's in de nieuwe set "kerst"op Flickr.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Amanda, we hebben gisteravond de filmpjes bekeken en het ziet er allemaal erg leuk uit,wat hebben wij toch een mooi kerstengeltje als kleinkind.
groetjes Cees!