woensdag 5 december 2007

Sinterklaas

Vanavond was het Pakjesavond. Nu kon Sinterklaas helaas niet helemaal naar Oakville komen, dat vind de Goedheiligman wel erg koud, maar twee hulp Sinterklazen hadden kadootjes naar Oakville gestuurd.

Even voor 19.00 uur werd er opeens hard aangebeld door Poolse Buurman Piet Les en toen Jesper ging kijken stond er een mand vol kadootjes voor de deur. Na een moeilijk begin (want alles moest ingepakt blijven) heeft Jesper met veel plezier alles uitgepakt, ook de chocoladeletters voor papa en mama. Het blijkt dat Jesper goed aan het integreren is, want de chocolade Sinterklaas heet toch echt Kerstman...

Uiteraard zijn we allemaal, of we nu wilden of niet, direct aan het snoepgoed begonnen (de verrassingseieren hebben het eind van de avond niet gered), maar het grootste succes was toch wel het "whoopie cushion": Sinterklaas had goed ingeschat dat dit ondeugende jongetje het wel errug leuk vindt om vieze geluidjes te produceren!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

oke oke, ziet er erg gezellig uit... Maar het kan natuurlijk niet op tegen het kersthuis wat jullie treffen als je in Wateringen aankomt, de kerstboom staat al (hopelijk blijft hij lang mooi) en de rest van de versieringen komt er ook aan ( hopelijk kan Jesper het met rust laten...)..... Dus eigenlijk is alles klaar voor jullie komst, nog 3 weekjes.... Tot snel en groetjes van ons... Jeroen en Laura

Anoniem zei

Wat een leuke pietjes!! Jullie kunnen zo meedoen volgend jaar!
Vindt het leuk dat Jesper het zo leuk vond!!

Groetjes de hulpsint

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Zo te zien bevalt het jullie daar erg goed en nu sinterklaas jullie daar ook heeft weten te vinden is helemaal te gek. Jesper heeft het zo te zien ook naar zijn zin. Trouwens jullie filmpjes zijn erg leuk machtig hoor die sneeuw ziet er wel heel leuk uit.
Van ons een dikke knuffel en tot over 2 weken toch.

Jan en Marcella

Anoniem zei

Heey!
Wat leuk! Jesper noemt de Sint Santa!:)
Leuk dat jullie weer bijna naar Nederland komen! Slapen jullie dan in Wateringen? Hoop jullie dan wel te zien!!
Wie weet tot gauw, maar voor nu een dikke kus van Sam.